• VIDEO: Jaunieši Rīgā izraisa divas avārijas un aizbēg; notiekošo filmē tiešraidē

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    10. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Jauniešu kompānija Vecmilgrāvī izraisīja divas avārijas. Pretēji likumā noteiktajai kārtībai, kompānija aizbrauca no notikuma vietas.

    Šodien Vecmilgrāvī notika divi ceļu satiksmes negadījumi, kuros bija iesaistīta kāda jauniešu kompānija, kas pārvietojās ar Mercedes-Benz C-klases universāli.

    Cenšoties aizbēgt no pirmās sadursmes, autovadītājs izraisīja otru avāriju. Pēc notikušajām avārijām, nesagaidot ceļu policijas ierašanos, jaunieši aizbrauca no notikuma vietas.

    Neraugoties uz pretlikumīgajām darbībām, gados jaunā kompānija nekautrējās notikumus iemūžināt video formātā, sociālajos tīklos translējot tiešraidi.

    Tiek ziņots, ka viens no jauniešiem konkrēto Mercedes-Benz automašīnu esot piesavinājies, bet šī kompānija jau iepriekš nonākusi likumsargu redzeslokā.

    Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess, kas kvalificēts pēc Krimināllikuma 179.panta pirmās daļas, proti, par svešas mantas prettiesisku iegūšanu vai izšķērdēšanu, ja to izdarījusi persona, kurai šī manta uzticēta vai kuras pārziņā tā atradusies (piesavināšanās). Par šo noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē