• VIDEO: Jaunais Opel Corsa aizvada skarbus testus polārajā lokā

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    29. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Opel Media
    Sestās paaudzes Opel Corsa gatavojas tirdzniecības uzsākšanai šoruden. Lai gan jaunais modelis ir radīts ar jaunākajām, ātrākajām un efektīvākajām virtuālās izstrādes metodēm, Opel inženieri tagad to testē ierastajos veidos, lai pārbaudītu, uzlabotu un apstiprinātu tā lietošanu reālos apstākļos.

    Kopš janvāra, šasijas, motoru, elektronikas, apgaismojuma un citu mezglu Opel inženieri un speciālisti Zviedrijā, Lapzemē izmanto garo polāro ziemu, lai to intensīvi pārbaudītu ļoti zemās temperatūrās uz aizsalušiem ezeriem un sniegotiem ceļiem.

    Vielaikus Dudenhofenas testa centra izmēģinājuma trasē Corsa pirmsprodukcijas automašīnām tiek veikta testēšana lielos ātrumos. Opel ir skaidri definēts mērķis – piedāvāt klientam augstāko šasijas kvalitāti ar optimālu līdzsvaru starp drošību, komfortu un braukšanas baudījumu. Trases garās taisnes tiek izmantotas, lai sagatavotu jaunās paaudzes Corsa braukšanai pa ātrgaitas maģistrālēm; šim nolūkam Opel noteiktie standarti vadāmībai un piekarei ir īpaši augsti.

    Jaunā Corsa jau ir sekmīgi veikusi elektromagnētiskās saderības (EMC) testu Riselsheimas laboratorijās. Visas jaunā modeļa elektroniskās sistēmas ir pierādījušas savu imunitāti pret elektromagnētiskajām emisijām – tās ir optimāli aizsargātas no traucējumiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē