• VIDEO: Cēsu novadā policija aptur Mercedes šoferi, kas traucies ar 159 km/h

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Vakar, 15.septembra, pusdienlaikā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu ļoti steidzīgu automašīnas Mercedes Benz vadītāju. Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, viņš brauca ar 159 km/h.

    Vakar, 15.septembra, pusdienlaikā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu ļoti steidzīgu automašīnas Mercedes-Benz vadītāju. Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, viņš brauca ar 159 km/h.

    Vakar, 15.septembrī, ap pulksten 13:00 Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Cēsis – Vecpiebalga – Madona, 45.kilometrā virzienā uz Cēsīm fiksēja kādu Mercedes-Benz automašīnu, kas pārvietojās ar ātrumu 159 kilometri stundā, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h.

    Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 55. panta 23. daļai par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, vadītājam piemērots naudas sods 72 naudas soda vienības, proti, 360 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem.

    Valsts policija aicina visus autovadītājus būt atbildīgiem pret savu un apkārtējo cilvēku dzīvību. Nesēsties pie stūres, ja lietoti alkoholiskie dzērieni. Alkohola lietošana un braukšana nav savienojamas lietas.

    Valsts policija atgādina, ka no šodienas, 16. septembra, nedēļas garumā, līdz 22. septembrim, Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisināsies Eiropas ceļu policijas tīkla (Roadpol – European Roads Policing Network) organizētā akcija ROADPOL Drošības dienas. Akcijas galvenais vēstījums ir: Paliec dzīvs – izglāb dzīvības un tās mērķis ir kopīgiem spēkiem panākt, lai šajā laikā uz Eiropas ceļiem nebūtu neviena ceļu satiksmes negadījuma ar bojā gājušiem un smagi ievainotiem cilvēkiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē