• VIDEO: BMW vadītājs bez tiesībām un alkohola reibumā velk aiz auto cilvēkus

    Pārkāpumi
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Svētdien, 10.janvārī, pulksten 18.28 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki caur pārvietojamo videonovērošanas kameru ievēroja kādu BMW markas transportlīdzekli, kas tika vadīts pārgalvīgi. Automašīnai bija piesiets stiķis, ar kuru tika vilkti divi cilvēki. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

    Ierodoties likumsargi sastapa piecus cilvēkus no dažādām mājsaimniecībām. Ar vīrieti, kas sevi identificēja kā autovadītāju, uzsākta saruna. Policisti viņu informēja, ka apzināta sānslīdes izraisīšana ir sodāma, nemaz nerunājot par pārgalvīgu cilvēku vilkšanu aiz braucoša auto.

    Pārrunu laikā policiste apskatīja notikušā videoierakstu un piefiksēja, ka transportlīdzekli ir vadījuši divi cilvēki. Drīz pēc tam atpazīts arī otrais transportlīdzekļa vadītājs, kurš iepriekš, pamanot policijas tuvošanos, pārsēdās pasažieru pusē. Otrs vīrietis kategoriski noliedza, ka vadījis automašīnu. Viņa stāstam piebalsoja arī citi līdzbraucēji.

    Tomēr jau nedaudz vēlāk atklājās, kāpēc vadītājs tik aktīvi noliedz izdarīto. Otram autovadītājam nebija autovadītāja tiesību, kā arī viņš pie stūres bija sēdies alkohola reibumā.

    Vienlaikus par notikušo informēta Valsts policija. Gaidot Valsts policijas darbiniekus, pret visiem pieciem pārkāpējiem uzsākti arī administratīvā pārkāpuma procesi par neatļautu pulcēšanos. Katram piemērots naudas sods – 50 eiro.

    Pēc brīža notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja darbu saistībā ar ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē