• VIDEO: Bauskas pusē Mercedes-Benz traucas ar 181 km/h – policija atņem tiesības

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    7. novembrī likumsargi, veicot dienesta pienākumus, apturēja automašīnu, kas brauca ar ātrumu 181 km/h ārpus apdzīvotas vietas, kur atļautais maksimālais braukšanas ātrums ir 90 km/h.

    Svētdien, 7. novembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja darbinieki, veicot dienesta pienākumus, konstatēja automašīnu Mercedes-Benz E280, kas Bauskas novadā uz ceļa Vecumnieki – Nereta – Subate 2. kilometrā, ārpus apdzīvotas vietas, brauca ar ātrumu 181 km/h, tādējādi pārkāpjot pieļautos 90 km/h par 91 km/h.

    Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam piemērots naudas sods 360 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz 6 mēnešiem.

    Atbilstoši Ceļu satiksmes likuma 55. panta divdesmit trešajā daļai par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā ar vieglajiem automobiļiem, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

    Valsts policija uzsver, ka ir maldinošs uzskats, ka neliela ātruma pārsniegšana nenodara neko ļaunu, jo arī ātruma pārsniegšana par 10 līdz 20 km/h bieži vien var būt nāvējoša ne tikai pašam transportlīdzekļa vadītājam, bet arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē