• Vairākos ceļu remontposmos uz ziemas sezonu pārtrauc darbus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    14. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Vairākos valsts autoceļu posmos turpinās remontdarbi un autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Visplašākie remontdarbi notiek uz reģionālā autoceļa Ventspils – Kuldīga (P108), posmā no Ventspils līdz Zīrām, kur ir septiņi pagaidu luksofori un ceļā jāpavada gandrīz pusotra stunda.

    Sakarā ar rudens un ziemas sezonas iestāšanos, vairākos būvdarbu objektos, kur darbi turpināsies arī nākamgad, tiek ieviests tehnoloģiskais pārtraukums. Tā tas ir uz autoceļa Kalnciems – Kūdra (P101), šonedēļ tehnoloģiskais pārtraukums iestāsies arī būvdarbiem reģionālā autoceļa posmā no Gulbenes Litenes virzienā (P35).

    Turpinās būvdarbi uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei, pīķa stundās satiksme var būt palēnināta. Darbi turpinās arī uz Jūrmalas šosejas, kur aicinām autovadītājus ievērot satiksmes ātruma ierobežojumus un sekot līdzi ceļa zīmēm.

    Citi lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā patlaban ir šādi:

    Vidzemē

    • Uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) pirms Ērgļiem divi luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 km/h, posmu var šķērsot 20 minūtēs;
    • Autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) posmā no Ikšķiles līdz Tīnūžiem divi luksoforu posmi ātruma ierobežojumi, ceļā jāpavada 20 minūtes;
    • Uz Rīgas apvedceļa (A4) posmā no Baltezera līdz Saulkalnei turpinās Lielās Juglas tilta deformācijas šuvju remontdarbi garantijas termiņa ietvaros. Satiksme notiek pa vienu joslu un tā tiek kontrolēta ar luksoforiem.
    • Uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei trīs pagaidu luksofori, ātruma un platuma gabarītu ierobežojumi, ceļā jāpavada 19 minūtes.

    Latgalē 

    • Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni–Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei ātruma ierobežojumi un viens luksoforu posms un ceļā paies pusstunda, satiksmi organizē regulētāji;
    • Uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes Litenes virzienā viens luksofora posms. Ātruma ierobežojums 50 km/h un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 15 minūtes.

    Zemgalē   

    • No Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95) satiksme divos posmos tiek regulēta ar luksoforiem, ir ātruma un platuma gabarītu ierobežojumi, remontposma izbraukšanai nepieciešama vairāk nekā pusstunda.

    Kurzemē 

    • Uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām septiņi luksoforu posmi, ātruma un platuma gabarītu ierobežojumi, nepieciešama aptuveni pusotra stunda būvdarbu posma izbraukšanai;
    • Uz autoceļa Talsi–Upesgrīva (P127) posmā no Zvirgzdiem līdz Laidzei viens luksofora posms un ātruma ierobežojumi, posmu var izbraukt aptuveni 25 minūtēs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē