• Turpmāk visiem Volkswagen būs piecu gadu garantija

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    8. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Volkswagen Media
    Volkswagen ieviesis uzlabotu garantijas politiku, kas tagad jau standartā paredz piecu gadu vai 100 000 kilometru nobraukuma rūpnīcas garantiju visiem jaunajiem Volkswagen automobiļiem, kas iegādāti šobrīd un turpmāk.

    «Augstākās kvalitātes standarts vienmēr bijusi daļa no Volkswagen DNS. Mēs tiecamies pēc inovācijām un vienmēr vēlamies saviem klientiem piedāvāt labāko automobiļu tehnoloģiju jomā. Mēs esam droši, ka jaunie garantijas nosacījumi padarīs Volkswagen vēl konkurētspējīgāku un mūsu klientiem sniegs papildu pārliecību,» norāda Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justas Nekrošius.

    Tagad visiem jaunajiem Volkswagen automobiļiem būs pagarināta rūpnīcas garantija uz pieciem gadiem vai līdz 100 000 kilometru nobraukumam. Pirmos divus gadus rūpnīcas garantija tiek piemērota neatkarīgi no nobraukuma. Šī garantija attieksies uz visiem jaunajiem Volkswagen automobiļiem, kuru tehniskās apkopes tiek veiktas autorizētajos servisos.

    Papildus tam automašīnas virsbūves krāsu nepilnību novēršanai tiks piemērota trīs gadu garantija, automašīnas virsbūves korozijai – līdz pat 12 gadu garantija, bet visiem aksesuāriem un rezerves daļām – divu gadu garantija.

    Piecu gadu vai 100 000 kilometru nobraukuma garantija piemērota arī visiem jaunajiem plug-in hibrīdiem un elektroautomobiļiem. Turklāt augstsprieguma akumulatoriem noteikta astoņu gadu vai 160 000 kilometru nobraukuma garantija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē