• Trīs cilvēki no dažādām mājsaimniecībām vienā auto – sods 500 eiro

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    7. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook Valsts policija
    Covid-19 ierobežošanai noteikto drošības prasību dēļ arī šogad Lieldienu brīvdienas nācās svinēt vienas mājsaimniecības ietvaros.

    2. aprīļa vakarā ap pulksten 22.50 Jelgavā, uz Dobeles šosejas, automašīnā Audi A3 atradās trīs vienaudži – 2001. gadā dzimuši jaunieši – no dažādām mājsaimniecībām. Atbilstoši situācijai un apstākļiem, kā arī ņemot vērā personu attieksmi pret izdarīto pārkāpumu, policisti vienam jaunietim piemēroja naudas sodu 50 eiro, bet diviem – 500 eiro.

    Sestdien, 3. aprīlī, Jēkabpilī, Neretas ielā, automašīnā BMW 740 IL atradās 4 personas no dažādām mājsaimniecībām. Katrai no viņām par Ministru kabineta rīkojuma Nr. 655 Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu 5.4 punkta (kas aizliedz privātus pasākumus un privātu pulcēšanos, izņemot pasākumus vienas mājsaimniecības ietvaros) pārkāpšanu tika piemērots naudas sods 10 eiro.

    Līdzīgi pie naudas soda tika citas 4 personas no dažādām mājsaimniecībām. Viņas 5. aprīļa naktī ap pulksten 2.02 pārvietojās automašīnā BMW 320. Policijā par notikušo tika uzsākti 4 administratīvā pārkāpuma procesi un katrai personai piemērots naudas sods 30 eiro apmērā.

    3. aprīlī Kandavas novada Zemītes pagastā automašīnā Volvo V70 atradās 3 personas no dažādām mājsaimniecībām. Policijā par notikušo tika uzsākti 3 administratīvā pārkāpuma procesi, un, ņemot vērā personu attieksmi pret izdarīto pārkāpumu, tika piemērots viens naudas sods 100 eiro, bet divi – 200 eiro apmērā katrs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē