• Spāru svētki Baltijā lielākajam Jaguar Land Rover autosalonam

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    26.martā Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover autosalona jumtā tika pacelts spāru vainags, apliecinot, ka jaunā autosalona būvniecības process ir augstākajā punktā, ir pabeigts jumts, nesošas konstrukcijas, veikti visi smagākie darbi. Līdz ar spāru uzlikšanu ēka iegūst savu fināla kopskatu. Šodien varam paredzēt, ka jaunais Jaguar Land Rover autosalons savas durvis vērs vaļā jau 2019. gada jūnijā.

    Jaunais autosalons būvēts saskaņā ar Jaguar Land Rover korporatīvā koncepta “Arch” dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē. Koncepts izstrādāts tā, lai pēc iespējas interesantākā veidā parādītu mūsdienu arhitektūras inovāciju iespējas. Ēkas dizainu raksturo moderna pelēka fasāde, tīras un vienkāršas līnijas. Jaunā autosalona iekštelpu dizainā tiks izmantoti stikla, riekstkoka un modernā apgaismojuma elementi, kas sniegs telpai svaiguma  un greznības sajūtu. Jauno dizainu visos Jaguar Land Rover autosalonos plānots ieviest līdz 2019. gada beigām un šis būs trešais  “Arch” koncepta autosalons Baltijas valstīs. 

    Īpaša uzmanība tiks pievērsta tam, lai salons un servisa centrs atbilstu mūsdienu un  nākotnes prasībām, lai tas būtu ērti pieejams un lietojams apmeklētājiem, klientiem un darbiniekiem. Jaunajā autosalonā paredzēta mājīga apmeklētāju un klientu zona, kurā viesi varēs aplūkot Jaguar un Land Rover jaunākos modeļus un sagaidīt savu automašīnu pēc servisa, baudot kafiju vai atspirdzinošus dzērienus. Gan ziemā, gan vasarā tiks radīta patīkama atmosfēra un mikroklimats.

    Autosalona platības sasniegs 2421 m2. Tajā atradīsies jaunu auto tirdzniecības zāle 1197 m2 platībā, kurā tiks izvietotas 7 Jaguar un 7 Land Rover automašīnas.

    Tiks izveidots moderns un plašs serviss ar iespēju vienlaikus uzņemt 11 automašīnas. Autosalonā atradīsies rezerves daļu, kā arī zīmolu aksesuāru un dzīves stila preču veikals. Līdz ar jaunā Jaguar Land Rover autosalona atklāšanu, klientiem būs iespējams iegādāties mazlietotas Jaguar un Land Rover automašīnas Approved programmas ietvaros, kas dod nodrošinājumu, ka mašīna ir nevainojamā tehniskajā stāvoklī.

    Mainoties un sekojot līdzi laikam, Jaguar Land Rover ir apņēmies no 2020. gada visus savus modeļus izgatavot ne tikai ar benzīna un dīzeļdegvielas piedziņas sistēmām, bet arī auto ar hibrīd vai elektropiedziņu. Jau 2018. gadā tirdzniecībā nonācis pirmais pilnīgi elektriskais premium apvidus auto Jaguar I-PACE. Parādoties jauniem hibrīd un elektroautomobiļiem, pie jaunā autosalona tiks izveidotas vairākas maiņstrāvas un līdzstrāvas elektro uzlādes stacijas, kas dos iespēju uzlādēt savu auto vairākiem klientiem vienlaicīgi, nodrošinot tagadnes un nākotnes vajadzības.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē