• Šovakar notiks jaunā BMW M4 digitālā pirmizrāde

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilnīgi jaunais BMW M4 ir ieradies Latvijā un 6. aprīlī, 20:00, piedzīvos pirmizrādi. Tā norisināsies BMW Latvija autosalonā, Dārzciema ielā 64a. Ņemot vērā valstī un pasaulē valdošos apstākļus, pilnīgi jaunā BMW M4 Latvijas pirmizrāde šoreiz norisināsies bez skatītājiem. Pirmizrādi varēs vērot tiešraidē, kas būs pieejama BMW Latvija Facebook un Youtube kontos.

    Pirmais, oriģinālais BMW M3 dienas gaismu ieraudzīja pirms 35 gadiem un kopš tā laika tas kļuvis par sporta auto ikonu. Ar pilnīgi jaunajiem sestās paaudzes BMW M3 un otrās paaudzes BMW M4 Bavārijas ražotājs spēris vairākus soļus uz priekšu, nekautrējoties no provokatīviem jauninājumiem, vienlaikus saglabājot oriģinālā BMW M3 tradīcijas.

    No vienas puses pilnīgi jaunie BMW M3 un BMW M4 būs pieejami arī ar M xDrive pilnpiedziņas sistēmu, bet no otras puses BMW saglabās iespēju pūristiem pašiem pārslēgt pārnesumus – BMW M3 un BMW M4 kā vienīgie savā klasē būs pieejami ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Jāatzīmē, ka vairums klientu gan izvēlēsies pilnīgi jauno astoņu pakāpju M Steptronic automātisko pārnesumkārbu.

    Sporta auto ar spēcīgiem sacīkšu gēniem – pilnīgi jaunie BMW M3 un BMW M4 radīti vienlaikus ar BMW M4 GT3 sacīkšu automobili, pārņemot vairākus no tehniskajiem risinājumiem un regulējumiem. Tādējādi veiktspēja un vadāmība jaunākās paaudzes BMW M3 un M4 ir tik iespaidīga kā vēl nekad.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē