• Sievietēm patīk — Kia iegūst divas balvas konkursā Pasaules gada auto sievietēm 2019

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kia ir ieguvis divas balvas balsojumā Pasaules gada auto sievietēm 2019Kia XCeed saņēmis Urbānā auto balvu, kamēr elektriskais Kia e-Soul nopelnījis Zaļā auto balvu. Dienvidkorejas zīmols bija vienīgais autoražotājs, kas uzvarēja divās dažādās kategorijās.

    Balsojuma Pasaules gada auto sievietēm rezultāti paziņoti Dubajas Starptautiskā auto šova laikā, balsojumā piedalījusies rūpīgi izvēlēta žūrija, tās sastāvā ir 41 sieviete – auto žurnāliste no 34 pasaules valstīm un 5 kontinentiem.

    Tomass Šemera (Thomas Schemera), Hyundai Motors Grupas izpilddirektora vietnieks un produktu nodaļas vadītājs, komentē: “Kopš šogad uzsākām pārdošanu, gan Kia XCeed gan Kia e-Soul ir bijuši ļoti populāri to pircēju vidū, kas strauji pieaugošajā pilsētas krosoveru klasē meklē kaut ko atšķirīgu. Mēs esam gandarīti, ka šos jaunos modeļus ir atzinusi arī starptautiski pazīstamu sieviešu – auto žurnālistu žūrija, jo abi modeļi ir pievilcīgi visās demogrāfiskajās grupās.”

    Gan Kia XCeed, gan Kia e-Soul pilsētas krosoveru segmentā debitēja 2019. gadā.

    Nesen Kia XCeed Vācijas Zelta stūres (Das Goldene Lenkrad) balvu pasniegšanas ceremonijā tika pie nosaukuma Labākais auto cenu kategorijā zem Eur 35 000.

    Jaunais Kia e-Soul pilsētas krosoveru klasē patērētājam  piedāvā ilgtspējīgu, nulles emisijas enerģiju. Darbināms tikai ar elektrību, e-Soul piedāvā izcilu sniegumu, nodrošinot vairāk jaudas un uzlabotu braukšanas kvalitāti, salīdzinot ar citiem elektriskajiem konkurentiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē