• Sestdien pie t/c Mols notiks motociklu triku paraugdemonstrējumi

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    2. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sestdien, 5. septembrī, pie tirdzniecības centra Mols notiks konkursa “Latvijas Gada auto 2020 testa diena Molā. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs – veikt izmēģinājuma braucienus ar titula pretendentiem un jaunākajiem automobiļiem Latvijā, kā arī piedalīties bezmaksas drošas braukšanas semināros. Visātrākais veiklības brauciena dalībnieks laimēs jaunu automobili uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni.

    Una Tukiša, tirdzniecības centra “Mols” menedžere: “Esam patiesi gandarīti par Latvijas Gada auto organizatora spēju šajos sarežģītajos apstākļos pielāgot šī t/c Mols klientu iemīļotā pasākuma norisi un organizāciju tā, lai arī šogad pie t/c Mols norisinātos Latvijas Gada auto 2021 testa diena. Ikvienam, visas dienas garumā, droši – nesteidzoties, āra stāvlaukumā būs iespēja apskatīt un ievērtēt jaunākos auto.

    Tirdzniecības centra telpās, ja ir vēlme un nepieciešamība, bez maksas būs iespējams saņemt sejas masku un dezinficēt rokas personīgās higiēnas nolūkos. Atelpas brīdim t/c Mols 2. stāva Lounge zonā pasākuma laikā būs iespēja bez maksas nobaudīt gardu kafiju.”

    Speciāli no Lietuvas uz Latvijas Gada auto 2020 testa dienā Molā ieradīsies stunt rider motobraucēji Šarūns Kezis un Nerijus Malinausks, kuri pulksten 13.00 un 14.00 speciāli norobežotā laukumā pie t/c Mols uzstāsies ar īpašu stunt rider šova programmu.

    Šarūns Kezis ir Ginesa pasaules rekorda īpašnieks, veicot visvairāk “saulītes” braucienā uz motocikla aizmugurējā riteņa 60 sekundēs.

    Māris Ozoliņš, konkursa Latvijas Gada auto organizators: “Testa diena Molā ir ļoti vērtīgs pasākums visiem, kuri ir jauna ģimenes automobiļa meklējumos, jo vienuviet ir iespēja salīdzināt tiešos konkurentus no dažādiem auto ražotājiem. Latvijas Gada auto teltī būs iespēja klātienē aprunāties ar konkursa žūrijas biedriem, kuri dalīsies ar savu viedokli un secinājumiem. Turklāt auto pārstāvji būs parūpējušies par izdevīgākiem auto iegādes noteikumiem.”

    Latvijas Gada auto 2020 testa dienā Molā šobrīd savu dalību ir apstiprinājuši*:

    • Škoda Octavia
    • Volkswagen Golf”
    • Seat Leon
    • Nissan Juke
    • Peugeot 2008
    • Kia XCeed
    • Kia e-Niro elektroauto
    • Mercedes-Benz GLB
    • Mercedes-AMG GLE Coupe
    • BMW 5. sērija
    • Mini Cooper SE elektroauto
    • Ford Puma
    • Honda CR-V Hybrid

    *automobiļu saraksts līdz pasākuma dienai var mainīties, izmēģinājuma braucienus varēs veikt ar lielāko daļu no tiem.

    Ieeja pasākumā ir bezmaksas. Ņemot vērā pastāvošos ierobežojumus, skatītājiem jāievēro divu metru distance vai arī jālieto mutes un deguna aizsegs, kas būs pieejami arī  Latvijas Gada auto teltī bezmaksas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr:360 cilvēkiem, kuriem ir elpceļu saslimšanas pazīmes vai jāievēro pašizolācija, nedrīkst atrasties pasākuma teritorijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē