• Rīt notiks lielā motosezonas atklāšana — pulcēsies vairāki tūkstoši entuziastu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šajā nedēļas nogalē, 27. aprīlī, plkst. 13.00 notiks tradicionālais motosezonas atklāšanas pasākums, kurā vairāki tūkstoši motobraucēji, moto entuziasti un motosporta līdzjutēji pulcēsies pie t/c “Mols”, lai iepazītos ar citiem motobraucējiem un viņu spēkratiem.

    Jau no plkst. 10.00 pie t/c “Mols” uz sezonas pirmo tradicionālo braucienu pulcēsies vairāki tūkstoši motobraucēju gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Savukārt visi, kuri vēl nav paspējuši iepazīties ar jaunākajiem šī gada motociklu modeļiem, kas nominēti titulam “Latvijas Gada motocikls”, ir aicināti apskatīt izstādi  t/c “Mols” 1. stāvā. Starp tiem “Ducati”, “Triumph”, “Yamaha”, “Can-Am” un publikai mazāk zināmie “Mash”, “Royal Enfield”. Konkursam “Latvijas Gada motocikls 2019” kopumā pieteikti 24 motocikli un sākot no šī gada konkursa žūrijas priekšsēdētāja amatu ieņem auto eksperts Pauls Timrots.

    “Konkurss “Latvijas Gada motocikls” ir ļoti svarīgs Latvijas transporta industrijai. Pirmkārt, tas ceļ valstisko pašapziņu, ka mums ir pašiem šāds konkurss.

    Otrkārt, motocikls ir vēl patiesi nenovērtēta transporta alternatīva modernajā pilsētas satiksmē. Tam ir ļoti daudz priekšrocību, līdzīgi kā velosipēdam, bet mēs par maz tiekam aicināti tās lietot.

    Treškārt, konkurss ļoti palīdz jebkuram Latvijas iedzīvotājam daudz precīzāk izvēlēties sev un nākotnei atbilstošāku transporta līdzekli. Motociklam ir nākotne! Tas patērē daudz mazāk degvielas nekā auto, aizņem gandrīz tik pat maz vietas kā velosipēds un spēj aizbraukt daudz ātrāk un tālāk!”, stāsta konkursa žūrijas priekšsēdētājs un auto eksperts Pauls Timrots.

    Konkursa “Latvijas Gada motocikls 2019” pretendenti šogad ir “Husqvarna Svartpilen 701”, “KTM 790 Adventure”, “KTM 690 SMC”, “BMW F 850 GS Adventure”, “Yamaha Niken 2019”, “Ducati Diavel 1260S”, “Mash Falcone Red 125”, “CanAm Ryker Rally 900”, “Triumph Speed Twin 1200”, “Triumph Scrambler 1200 XE”, “Harley Davidson FXDR 114”, “Royal Enfield Interceptor 650”, “Royal Enfield Continental GT 650”, “JAWA 660 Vintage”, “Honda Monkey 125”, “Honda Forza 300 ABS”, “Honda CRF 450L”, “Honda CB650R”, “BMW C400 X”, “SWM ACE OF SPADES 125”, “SWM RS300R” un “SWM SUPERDUAL T”.

    “Līdz ar pavasari Latvijā tradicionāli tiek atklāta motociklu sezona, kurai par godu t/c «Mols» aprīlī ir apskatāma “Latvijas Gada motocikls” spēkratu izstāde un notiek visu gaidīts notikums – motosezonas atklāšana. Mums ir patiess prieks par t/c “Mols” ilggadējo sadarbību ar Latvijas Motoklubu asociāciju, ar kuru kopā, līdztekus jau iecienītajiem Moto sezonas atklāšanas un Latvijas Gada Motocikls balvas piešķiršanas pasākumiem, tiek organizēti arvien jauni un interesanti notikumi, dalība kuros ir pieejama ikvienam Latvijas iedzīvotajam.

    Arī šogad aicinu ikvienu interesentu pulcēties pie tirdzniecības centra jau no plkst. 10.00, lai izstādes ietvaros varētu paspēt apskatīt jaunākos motociklu modeļus, kā arī piedzīvot iespaidīgu motociklu parādes norisi,” stāsta tirdzniecības centra “Mols” vadītāja Una Tukiša.

    Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 13.00. motokolonna startēs no t/c “Mols” Krasta ielā 46 un dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu.

    Pēc tam no plkst. 13.45, 11. novembra krastmalā notiks Marko Mendoza (ex «white snake» ASV) brīvdabas bezmaksas rokkoncerts.

    Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un norisinās bez maksas. T/c “Mols” apmeklētājiem automašīnu novietošanai būs atvērta daudzstāvu stāvvietas 1., 2. un 3.stāvs. Āra stāvvieta būs slēgta automašīnu novietošanai līdz plkst. 14.00.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē