• Rīgas riepu maiņas servisos izveidojies liels pieprasījums

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    30. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Pirmdien jeb dienu pirms autotransportam obligāti ir jābūt aprīkotam ar ziemas riepām Rīgas autoservisos uz riepu nomaiņu izveidojies liels pieprasījums, novēroja aģentūra LETA.

    Uzņēmumā Rīgas riepu centrs aģentūrai LETA pavēstīja, ka pieraksts uz riepu nomaiņu pirmdienai un otrdienai ir pilns, tāpat cilvēki aktīvi piesakās arī uz trešdienu, kur gan vēl ir brīvas vietas.

    Riepu servisā RVT"aģentūra LETA uzzināja, ka pierakstīties uz riepu nomaiņu iespējams tikai pēc nedēļas – uz 7.decembri, taču riepu servisā klienti tiek apkalpoti arī pēc «dzīvās rindas» principa.

    Tāpat pierakstīties uz riepu nomaiņu pirmdienai nav iespējams R1 riepu servisā Ulbrokā, kur autobraucēji var pieteikties riepu nomaiņai otrdienā.

    Uzņēmuma Back2Road servisā Riepas1.lv Uriekstes ielā klienti tiek apkalpoti pēc pieraksta, un pirmdien pieteikties riepu nomaiņai vairs nav iespējams, taču tas ir brīvas vietas otrdienai.

    Arī autocentrā OranžGaraž pastāstīja, ka bez pieraksta riepas nomainīt nav iespējams, un tuvākais pieteikšanās diena ir otrdiena.

    Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka no 1.decembra līdz 1.martam ar ziemas riepām obligāti jāaprīko transportlīdzekļi, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, kā arī to piekabes.

    Kā ziņots, otrdien sniegs un apledojums daudzviet apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē