• Rīgas ielās notiks ikgadējais Nakts brauciens

    Pasākumi
    Ziņu aģentūra LETA
    7. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Sestdien, 12.septembrī, Rīgas ielās tiks rīkots ikgadējais Nakts brauciens, kas četru kilometru garajā Krasta ielas trasē aicinās ikvienu, kurš gatavs baudīt kopīgu sportošanas prieku uz skrituļslidām, skrituļdēļa vai skrejriteņa, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

    Arī šogad pasākuma centrs atradīsies pie tirdzniecības centra Mols. Plkst.23 tiks atvērta trase un katrs pēc vēlēšanās varēs sākt braucienu un izbraukt vienu vai vairākus apļus līdz pat trases slēgšanai plkst.1. 

    Ievērojot valstī noteiktās distancēšanās prasības, kopējs starts netiks dots, tāpēc visi, kuri vēlas piedalīties Nakts braucienā, var ierasties un sākt braucienu sev piemērotā laikā.

    Reģistrēšanās pasākumam nenotiks. Pasākuma dalībniekiem, kuriem būs nepieciešams inventārs, to varēs iznomāt no plkst.22. Nomā būs pieejamas skrituļslidas un skrejriteņi.

    Par enerģisku atmosfēru pasākuma centrā, kā arī vairākos posmos trasē, gādās dīdžeji. Braucienu noslēdzot, dalībniekiem būs iespēja sasildīties ar tēju un lielisku atmosfēru pasākuma centrā. Tāpat pie īpašas Nakts brauciens foto sienas dalībnieki varēs iemūžināt savus vislabākos atmiņu mirkļus.

    Lai nodrošinātu Nakts brauciena dalībniekiem ērtāku sportošanu, pie tirdzniecības centa Mols atradīsies mantu glabātuve, kura darbosies līdz pat pasākuma beigām.

    Nakts brauciena laikā tiks ievērotas prasības par publisku pasākumu organizēšanu, tāpēc pasākumā būs ierobežots dalībnieku skaits, kas nedrīkstēs pārsniegt 3000 cilvēku, un tas tiks kontrolēts pie ieejas pasākumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē