• Reinis Nitišs izies uz starta WorldRX pirmajā posmā Abu Dabi

    Auto
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    11. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reinis Nitišs
    Foto: reinisnitiss.com
    Reinis Nitišs
    2019. gada pasaules rallijkrosa čempionāta (World RX) pirmajā posmā Abu Dabi līdzās pastāvīgajiem seriāla dalībniekiem uz starta izies arī Reinis Nitišs, līdz ar to Latvija prestižajā Supercar klasē atkal būs pārstāvēta ar diviem braucējiem.

    Reinis Nitišs jauno pasaules rallijkrosa sezonu iesāks kopā ar GRX komandas biedriem Niklasu Gronholmu un Timuru Timerzjanovu, startējot ar Hyundai i20 Supercar spēkratiem.

    “Ar nepacietību gaidu sezonas pirmo posmu. Priekšā ir daudz nezināmo – jauna trase, jauna automašīna, jauni komandas biedri. Tas patiešām būs liels izaicinājums, bet vienlaicīgi prieks, ka atkal varēšu konkurēt ar pasaules čempionāta braucējiem,” iesāk Reinis Nitišs. “Nesen piedalījos Abū Dabī trases prezentācijā – tā izskatās interesanta un esmu pārliecināts, ka redzēsim daudzus aizraujošus sacīkšu mirkļus. Turklāt pirmo reizi sacīkstes norisināsies vakarā un trasē tiks izmantots mākslīgais apgaismojums.”

    GRX komanda starpsezonā pilnveidojusi Hyundai i20 Supercar sacīkšu auto, un šo spēkratu tālāka attīstīšana uzticēta Nitišam, kurš sezonas laikā piedalīsies testu sesijās, kā arī startēs vairākās sacensībās.

    “Mums ir svarīgi, lai Reinis ir kopā ar mums Abū Dabī, jo tā visiem dalībniekiem būs jauna trase. Startējot ar trim jaunākās paaudzes auto mēs spēsim pēc iespējas ātrāk iegūt telemetrijas datus un braucēju komentārus, lai tiektos pēc augstākā rezultāta. Svarīgi, ka komanda varēs strādāt pilnā sastāvā un maksimāli ātri pilnveidoties jau no pirmā sezonas posma,” komentē GRX komandas vadītājs Jusi Pinomaki.

    Kā zināms, Jānis Baumanis (Team STARD) startēs pilnu čempionāta sezonu Supercar klasē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē