• Radīta jauna kravas auto navigatoru sērija — Garmin Dēzl

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitāte foto
    Jau vairākas desmitgades, neskatoties uz jūras satiksmes un aviācijas attīstību, lielu nozīmi starpvalstu pārvadājumos ieņem kravas auto.

    Loģistikas nozarē punktualitāte ir ļoti svarīga, un attīstoties tehnoloģijām, to priekšrocības arvien vairāk novērtē arī kravas auto vadītāji. Augot pieprasījumam, tehnoloģiju uzņēmums Garmin laidis klajā lielizmēra kravas auto navigatoru sēriju Dēzl.

    Salīdzinot ar vieglajiem transportlīdzekļiem, lielizmēra kravas auto vadīšana ir sarežģītāka, un uz ceļa prasa lielu koncentrēšanos, pat no pieredzējušiem šoferiem. Tāpēc, lai nodrošinātu drošu un kvalitatīvu braucienu, Dēzl navigācijas sērija piedāvā iespēju izvēlēties ērtāko maršrutu braucot pa Eiropas valstīm.

    Ierīce, ņemot vērā kravas auto izmērus un svaru, izveido pielāgotu maršrutu, brīdinot kravas auto vadītāju par tiltu augstumiem, svara ierobežojumiem, asiem līkumiem un stāvām nogāzēm, samazinot bīstamību un neparedzamus starpgadījumus, kas var būs izaicinājums, pasūtījumu izpildīt laikā.

    "Dēzl navigatori kravas auto vadītājiem nodrošinās tieši to, kas tiem ir nepieciešams – lielus navigācijas ekrānus, kuros skaidri redzama profesionāliem kravas auto vadītājiem svarīgākā informācija,” stāsta Dens Bartels, Garmin globālās patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents.

    “Šie navigatori piedāvā tādus jauninājumus kā auto stāvlaukumu atrašanās vietas viscaur Eiropā, vadītājiem mazinot uztraukumu un laika patēriņu, kas nepieciešams, meklējot piemērotāko apstāšanās vietu.”

    Lai uzlabotu plānota maršruta veikšanu, navigācijas ierīce piedāvā kravas auto vadītājam pārbaudīt stāvlaukumu brīvo vietu daudzumu, redzēt vēlamo piebraukšanas vietu iekraušanas un noliktavas zonām. Visa ierīces uzbūvēta ar mērķi – samazināt autovadītāja slodzi. Iestrādātās funkcijas sniedz iespēju redzēt, kādus maršrutus izmanto citi kravas auto vadītāji – tādā veidā pārliecinoties, ka izvēlētais, bet varbūt pirmo reizi izbraucamais maršruts, tam ir piemērots. Vienlaicīgi, navigators atvieglos pārvietošanos pilsētā, izstrādājot maršrutu, izvairoties no noslogotākajām ielām.

    Gluži tāpat kā vieglo automašīnu, arī lielizmēra autovadītājiem, iespējams izmantot brīvo roku režīmu, kas sniedz iespēju organiski sazvanīties un sarunāties ar navigatoru, lai brauciena laikā netiktu apdraudēta ceļu satiksmes drošība.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē