• Policija brīdina par stāvvietu izmaiņām Rīgā — pārkāpēju auto tiks evakuēti

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    30. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Kopš vakardienas Nīcgales un Dzelzavas ielās ir veiktas satiksmes izmaiņas, taču daudzi autovadītāji joprojām neizprot, kur drīkst un kur nedrīkst novietot automašīnas. Policija brīdina autovadītājus, ka, ja attēlos redzamajos posmos tiks konstatētas novietotas automašīnas, spēkratus nāksies evakuēt.

    Kā norādīts informatīvajos paziņojumos, no 29.04.2019 Dzelzavas ielas labajā pusē ir izveidota josla sabiedriskā transporta kustībai. Te automašīnas stāvēt vairs nedrīkst. Katrai stāvēšanai novietotajai automašīnai tiks piemērots sods un tā tiks evakuēta. Tāpat no šī datuma Dzelzavas ielas kreisajā pusē apstāties ir aizliegts. Policija aicina iedzīvotājus, kuri iepriekš te bija novietojuši automašīnas, tās pārvietot. No 30.04.2019 tiks uzsākta transportlīdzekļu evakuācija.

    Tāpat izmaiņas skārušas arī Nicgales ielu, kur no 29.04.2019 abās pusēs ieviestas sabiedriskā transporta joslas. Te automašīnas stāvēt vairs nedrīkst. Katrai šajās joslās novietotajai automašīnai tiks piemērots sods un tā tiks evakuēta.

    Kā Facebook kontā norāda Rīgas pašvaldības policija, tad visas automašīnas, kuras bija novietotas pirms ierobežojumiem, ir fiksētas. Vakar policijas darbinieki visu dienu uz attiecīgajām ielām strādāja preventīvi. Pēc pusnakts tās automašīnas, kuras bija pirms jauno zīmju izvietošanas, tiks evakuētas uz bezmaksas stāvvietu. Savukārt visas pārējās, proti, tās, kuras novietotas pēc izmaiņu veikšanas, saņems sodu un tiks evakuētas uz maksas stāvvietu. Tas nozīmē, ka sodi tiks likti tikai tiem, kuri automašīnas attiecīgajā vietā novietojuši pēc ceļa zīmju izvietošanas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē