• Policija aptur auto, kurā braucēji nezina, kurš sēdēja pie stūres; abiem 1000 eiro sods

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rīgas pašvaldības policija, Ilustratīvs foto
    Valsts policija Kurzemes reģionā uzsāk vairākus administratīvos procesus par mājsēdes laikā konstatētajiem pārkāpumiem.

    16.janvārī ap pulksten 22:45 Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Priekules pagastā apturēja automašīnu Ford. Automašīnā atradās divas personas, taču neviens nebija pie stūres.

    Vīrieši apgalvoja, ka nezina, kurš sēdējis pie stūres.

    Abi vīrieši atradās alkohola reibumā, bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām un skaidrs, ka viens no viņiem bija vadījis automašīnu. Valsts policijā pa notikušo ir uzsāks kriminālprocess.

    Savukārt par mājsēdes neievērošanu abiem vīriešiem ir uzlikts 1000 eiro liels sods.

    Ap pulksten 23:40 Kuldīgā, Krasta ielā tika pamanīti divi vīrieši laikā, kad bija aizliegta iedzīvotāju pārvietošanās no pulksten 22:00 – 05:00. Abi vīrieši nevarēja arī uzrādīt aizpildītu apliecinājumu. Abos gadījumos tika uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi, vīriešiem piemēroti 500 eiro lieli sodi.

    Talsos savukārt konstatēti vairāki privāti pasākumi. 16.janvārī ap pulksten 22:20 Mērsragā, kādas mājas apkures katla telpās tika konstatētas 2 personas. Savukārt Laidzes pagastā atradās četras personas, tāpat, kā Vandzenes pagastā. Visos gadījumos ir uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi. Arī Saldus pusē konstatēti vairāki gadījumi, kad personas neievēroja pārvietošanās ierobežojumus.

    15.janvārī ap pulksten 22:42 Brocēnu novadā, Cieceres pagastā uz ielas atradās vīrietis laikā, kad bija aizliegta iedzīvotāju pārvietošanās no pulksten 22:00 – 05:00. Tas pats konstatēts īsi pirms pusnakts Saldū, Skrundas ielā, 16.janvārī ap pulksten 22:58 Kapu ielā un Brocēnos, Skolas ielā.

    Arī Ventspils pusē ir apturētas vairākas personas par to, ka neievēroja mājsēdi. 15.janvārī ap pulksten 22:40 Ventspilī, Embūtes ielā konstatēts, ka automašīnā atradās vairākas personas laikā, kad bija aizliegta iedzīvotāju pārvietošanās no pulksten 22:00 – 05:00. Visos gadījumos ir uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē