• Policija aiztur spēcīgi iereibušu šoferi, kuram automašīnā atradusies medību bise

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Aizvadītajās brīvdienās Alojas novadā kāds automašīnas Audi vadītājs, būdams alkohola reibumā, automašīnā pārvadāja medību bisi, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Ierocis izņemts, notiek faktu pārbaude un tiek lemts par atbildību.

    Aizvadītajās brīvdienās Alojas novadā kāds automašīnas «Audi» vadītājs, būdams alkohola reibumā, automašīnā pārvadāja medību bisi, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Ierocis izņemts, notiek faktu pārbaude un tiek lemts par atbildību.

    Sestdien, 4.jūlijā, Valsts policija saņēma aculiecinieka zvanu par kādu šoferi Alojas novadā, kurš, iespējams, sēdies pie stūres alkohola reibumā. Saņemtā informācija nekavējoties tika nodota Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Patruļpolicijas nodaļas inspektoriem, kuri uzsāka transportlīdzekļa meklēšanu. Pēc īsa brīža, policijas norīkojums pamanīja minēto transportlīdzekli. Izmantojot, gaismas un skaņas signālus, dots rīkojums spēkratu apstādināt.

    Vadītājs transportlīdzekli apturēja. Ar vīrieti uzsākta saruna, kuras laikā apstiprinājās aculiecinieka sniegtā informācija.

    Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, konstatēts, ka automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā, proti, 1,9 promiles.

    Tāpat, pārbaudot automašīnas bagāžas nodalījumu, tika atrasta un izņemta medību bise, tādējādi pārkāpjot ieroču nēsāšanas noteikumus. Uz doto brīdi policijā notiek faktu pārbaude un tiks lemts par atbildību.

    Valsts policija atgādina, ka alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē