• Pie Sēnītes iespējami sastrēgumi, brīvdienās daudzviet gaidāmi satiksmes ierobežojumi

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LVC
    Pierīgā ceļu būvdarbi turpinās uz Jūrmalas šosejas (A10), kur satiksme ir pārslēgta uz brauktuves labo pusi pa divām joslām katrā virzienā. Uz Rīgas apvedceļa (A5) pārvada ir satiksmes izmaiņas, tiem kas brauc virzienā no Liepājas uz Babīti vai no Babītes uz Liepāju jārēķinās, ka piektdienas pēcpusdienā satiksme tur var būt palēnināta.

    Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei notiek būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 km/h. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, aicinām ieplānot papildu laiku ceļam.

    Reģionos plašākie ceļu satiksmes ierobežojumi saglabājas starp Ventspili un Zirām, kur ceļā jāieplāno vairāk nekā stunda, kā arī no Tērvetes līdz Lietuvas robežai, kur arī ceļā jāpavada apmēram stunda.

    Brīvdienās satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti arī dažu pasākumu laikā.

    Sestdien, 21. septembrī, no 13.00 līdz 17.50 un svētdien, 22. septembrī, no 12.20 līdz 17.50 Saldus apkārtnē norisināsies rallija sacensības Saldus 2019. Satiksme atsevišķos valsts vietējās nozīmes un vairākos pašvaldības ceļu posmos būs slēgta vai ierobežota. Aicinām sekot līdzi ceļazīmēm.

    Savukārt Skaistkalnē sestdien, 21. septembrī, pasākuma Baltu dienas ietvaros laika posmā no 19.00 līdz 19.20 tiks slēgts Mēmeles tilts Skaistkalnē (a/c P89 Ķekava-Skaistkalne)

    Lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā ārpus Pierīgas patlaban ir šādi:

    Vidzemē

    • Uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) pirms Ērgļiem trīs luksoforu posmi pusotrā kilometrā prasa gandrīz pusstundu ceļā.
    • Uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30) posmā no Vecpiebalgas līdz Gulbēra ezeram arī trīs luksoforu posmi un pusstunda ceļā.
    • Uz autoceļa Gulbene–Balvi–Viļaka–Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei satiksme četros līdz sešos posmos tiek regulēta ar luksoforiem, un lai tos izbrauktu, nepieciešams vairāk par pusstundu.

    Latgalē 

    • Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni–Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei viens luksoforu posms un ceļā paies nepilna pusstunda, satiksmi organizēs regulētāji.

    Zemgalē   

    • No Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95) satiksme septiņos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Remontposma izbraukšanai nepieciešama nepilna stunda.

    Kurzemē 

    • Uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām deviņi luksoforu posmi un vairāk nekā stunda būvdarbu posma izbraukšanai.
    • Uz autoceļa Talsi–Upesgrīva (P127) posmā no Zvirgzdiem līdz Laidzei četri luksoforu posmi, kas prasa pusstundu ceļā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē