• Pērkot jaunu auto, paņemiet groziņu!

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    12. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Norde
    Sākot no 7. aprīļa klātiens klientu apkalpošanu atsākušas arī auto saloni.

    Auto tirgotāji stingri ievēro visas valdības noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, tai skaitā veikt apmeklētāju plūsmas kontroli izmantojot iepirkumu grozus. Lai arī klienti ar tirdzniecības groziņiem auto salonā izskatās visai komiski, auto tirgotāji un arī apmeklētāji ir gandarīti, ka vienu no lielākajiem dzīves pirkumiem atkal iespējams veikt klātienē epidemioloģiski drošos apstākļos, rūpīgi iepzīstoties tirgotāju piedāvājumiem.

    Šis ir ļoti būtisks pavērsies visai auto tirdzniecības nozarei, jo tieši pavasaris ir gadalaiks, kad ir lielākais pieprasījums pēc automašīnām. Kā jau iepriekš ziņots, 2020. gada pavasarī, iestājoties pandēmijai, tirgus piedzīvoja 50% kritumu, bez tam auto ražotņu apturēšana negatīvi ietekmēja auto piegādes visa gada garumā. Tādēļ ir īpašs prieks, ka pēc lieldienām ir iespēja atsākt darbu pilnā apjomā, kā arī nodrošināt savus klientus ar to izaugsmei nepieciešamo auto transprtu.

    Tas bija kritiski svarīgs lēmums, lai nozare varētu uzsākt atkopšanos, atjaunot draba vietas un atgūt pirmspandēmijas tirdzniecības apjomus, nodrošinot arī vismaz 200 miljonu nodokļu nomaksu valsts budžetā.

    Andris Kulbergs, Auto Asociācija prezidents

    “Lai arī pēdējais pus gads attālinātā darbā bija sarezģīts, gan tirgotājiem gan klientiem, kopumā auto tirgotāji, gluži kā 2007. gada krīzē nodemonstrēja neticamu spēju ātri pielāgoties jaunajiem apstākļiem un izdzīvot. Šis valdības lēmums ir gluži kā svaiga gaisa malks, pēc ilglaicīgas smakšanas. Neviens vairs nevēlas atgriezties ierobežojumos, tādēļ auto tirgotāji epidemioloģiskajām prasību ievērošanai pieet ar vislielāko atbildību”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē