• Pāvestam Franciskam uzdāvina ekskluzīvu Dacia Duster

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    29. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Groupe Renault ir uzdāvinājusi Viņa Svētībai pāvestam Franciskam Dacia Duster, kas ir īpaši izstrādāts pāvesta mobilitātes vajadzībām. Šonedēļ, apmeklējot pāvesta rezidenci Vatikānā, automobili svētajam tēvam pasniedza Groupe Renault Romania rīkotājdirektors un Automobile Dacia vadītājs Kristofs Dridī un Groupe Renault Italy ģenerāldirektors Ksavjē Martinē.

    Pāvestmobilim ir balts virsbūves krāsojums un smilškrāsas salons. Šis modelis, kura pamatā ir Dacia Duster, ir 4,34 metrus garš un 1,80 metrus plats.

    Automobili pārveidoja sadarbībā ar virsbūvju būvētāju Romturingia. Pielāgotajā versijā ir pieci sēdekļi, no kuriem viens ir īpaši ērts aizmugures sols. Tāpat automobilī ir iebūvēti īpaši risinājumi un piederumi, kas ir speciāli izstrādāti, lai auto varētu izmantot Vatikāna paredzētajiem nolūkiem: liels atveramais jumts, noņemama stikla virsbūve, par 30 mm pazemināts klīrenss, lai atvieglotu iekāpšanu, kā arī iekšējie un ārējie atbalsta elementi.

    „Ar šo dāvanu Viņa Svētībai, Groupe Renault apliecina savus stingros un nepārtrauktos centienus prioritāšu centrā izvirzīt cilvēku,” sacīja Groupe Renault Italy ģenerāldirektors Ksavjē Martinē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē