• Pasaules pirmizrāde — jaunais Renault City K-ZE elektroauto

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Renault Media
    Šanhajas transportlīdzekļu izstādē preses konferences laikā Tjerī Bolorē (Thierry Bolloré), Groupe Renault izpilddirektors, nāca klajā ar paziņojumu, ka līdz 2022. gadam Groupe Renault Ķīnā ir skaidrs plāns, kas tiks īstenots ar lielu vērienu: “mērķis ir 550 000 pārdotas vienības gadā” – saskaņā ar Drive the Future plānu.

    Lai realizētu izvirzīto mērķi, Groupe Renault grupa atvērusi jaunu nodaļu Ķīnas elektrotransportlīdzekļu tirgū, iepazīstinot ar Renault City K-ZEpilnībā elektrisko pilsētas transportlīdzekli ar sporta apvidus auto dizainu.

    Līdz ar Renault City K-ZE transportlīdzekļa pirmizrādi, Groupe Renault ienāk pasaulē lielākajā un visstraujāk augošajā elektrotransportlīdzekļu tirgū. Sešus mēnešus pēc koncepta prezentēšanas, šis ir jau sestais 100% elektrotransportlīdzeklis no Renault klāsta un šonedēļ tas ieradās Šanhajas auto izstādē.

    Pirmais kopuzņēmuma zīmols elektrotransportlīdzekļu A-segmenta kategorijā, kas veidots un paredzēts Ķīnas tirgum, Renault City K-ZE transportlīdzeklis tiks ražots Ķīnā, kā daļa no uzņēmuma eGT New Energy Automative Co., Ltd. kopuzņēmuma starp Renault, Nissan un Mitsubishi aliansi un vietējo izstrādātāju Dongfeng.

    Jaunā Renault City K-ZE klīrenss būs 150 mm, 2,423 mm gara riteņu bāze un 300 l ietilpīgs bagāžnieks. Šīs lietas padara K-ZE transportlīdzekli par uzticamu un praktisku ikdienas vajadzībām.

    Uzlādes režīmi

    Tā daudzie uzlādes režīmi padara to praktiski pielietojamu, izmantojot mājas 220V kontaktspraudņus, kā arī publiskās uzlādes vietas.

    Ātrās uzlādes režīmā tam nepieciešamas vien 50 minūtes, lai uzlādētos no 0 % līdz 80 %.

    Lēnā uzlādes režīmā tam nepieciešamas četras stundas, lai uzlādētos līdz 100 %, kas ir pilnībā atbilst straujajam pilsētas dzīves ritmam. Viedā interaktīvā sistēma ar astoņu collu daudzfunkcionālo, krāsaino LCD skārienekrānu nodrošina to, lai pasažieri būtu tiešsaistē, lai kurp tie arī dotos. Braucējiem būs pieejama lietotne, kura piedāvā tiešsaistes navigāciju un elektrotransportlīdzekļa funkciju pārraudzību reāllaikā. Lietotājiem ir ērta piekļuve tādām funkcijām kā tiešsaistes izklaide, 4G WiFi un viedā balss atpazīšana.

    Atbilstoši Renault uzņēmuma uz cilvēku orientētajai filozofijai Renault City K-ZE komplektācijā ietilps gaisa kvalitātes kontroles sistēma, kas ļauj novērtēt salona gaisa kvalitāti un automātisko pārslēgšanos starp iekšējo un ārējo gaisa cirkulāciju, piedāvājot veselīgu un atsvaidzinošu gaisa kvalitāti salonā.

    Ķīnā ražotā elektroauto pārdošana tiks uzsākta pirms šī gada beigām. uzsākšanu pirms gada beigām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē