• Pārgalvīga apdzīšana – BMW par mata tiesu izspraucas starp diviem kravas auto

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    21. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ceļu satiksmes drošības jomā Latvija nav vadošajās pozīcijās. Kā apliecina šis video, uz mūsu ceļiem vēl joprojām netrūkst ļoti steidzīgu braucēju.

    Pārgalvīgo situāciju iemūžinājis kāds kravas auto šoferis. Vispirms apdzīšanas manevru veica minivens, kuram pēc neilga brīža sekoja arī BMW markas spēkrats. Melnās krāsas 5. sērijas universālis savā joslā atgriezās vien pēdējā brīdī, caur adatas aci izvairoties no traģiskas sadursmes ar pretimbraucošo auto kolonu.

    Lai kaut nedaudz uzlabotu BMW iespējas laicīgi atgriezties savā braukšanas joslā,  kravas auto šoferis pēdējā brīdī nedaudz pagrieza stūri uz ceļa nomali, paplašinot braucamo daļu steidzīgajam autovadītājam. Turpinot uzņemto tempu, tumšās krāsas spēkrats uzreiz veica vēl vienu apdzīšanu, aiztraucoties garām arī iepriekšminētajam minivenam.

    Video ievietots sociālajā tīklā Facebook. Komentāru sadaļā daļa cilvēki asi nosoda BMW vadītāja rīcību, raksturojot to kā pašnāvniecisku, vienlaikus piebilstot, ka uz Latvijas ceļiem šādu braucēju netrūkstot. Tāpat netrūkst arī BMW šoferu aizstāvju, kuri norāda, ka šis manevrs norāda uz labām autovadīšanas prasmēm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē