• No Honda E Latvijas pirmizrādes līdz iespējai laimēt auto uz nedēļas nogali

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ja esi bijis kādā no Latvijas Gada auto testa dienām tirdzniecības centrā Mols– tu droši vien atnāksi arī šoreiz. Ja neesi – gribam pastāstīt, kādus auto jaunumu iepazīšanas iespējas šis pasākums piedāvā.

    Šāda veida konkursos, kuri notiek visā pasaulē (pie mums jau kopš 1998. gada), par titulu sacenšas auto ražotāju paši jaunākie automobiļi. Tos pēta, ar tiem brauc žūrijas biedri, par saviem iespaidiem pēc tam stāsta jums medijos. Un gada beigās balso gan žūrija, gan internetā tautas simpātijas balsojums. Labi, protams. Bet var vēl labāk. Pirms pāris gadiem sadarbībā at t/c Mols”tika uzsāks unikāls eksperiments.

    Dosim braukt katram, kas to vēlēsies! Protams, vajadzīga autovadītāja apliecība. Protams, brauciens nebūs tik garš kā žūrijai, jo gribētāju daudz un diena īsa. Piecpadsmit minūtes pa Rīgas ielām. Bet tie ir tavi kilometri!

    Tās būs tavas sajūtas un simpātijas, kas modīsies (vai varbūt zudīs). Kā nebeidz atkārtot mūsu žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons – tādu tūkstoš gaumēm “labāko” un visiem piemēroto auto atrast taču nav iespējams. Bet savējo var! Ja ne tūlītējam pirkumam, tad kā aktīvu dzīvi stimulējošu mērķi. Iespējams, ka tas vislabāk izdarāms pie t/c Mols.

    Latvijas Gada auto 2020 testa dienā Molā šobrīd savu dalību ir apstiprinājuši*:

    • Alfa Romeo Stelvio (statisks)
    • BMW 5.sērija
    • Ford Puma
    • Honda CR-V Hybrid
    • Honda E elektroauto (Latvijas Pirmizrāde – statisks)
    • Jeep Wrangler (statisks)
    • Kia e-Niro elektroauto (statisks)
    • Kia XCeed”(statisks)
    • Mercedes-AMG GLE Coupe (statisks)
    • Mercedes-Benz GLB
    • Mini Cooper SE elektroauto
    • Nissan Juke
    • Peugeot 2008 (statisks)
    • Seat Leon
    • Škoda Octavia
    • Volkswagen Golf.

    * auto saraksts var mainīties pirms pasākuma. Statisks nozīmē, ka auto būs apskatāms, bet nebūs pieejams testa braucienam.

    Kā redzat – spektrs visaptverošs. Krosoveri – sākot no augstākajiem premium plauktiem (MB), turpinot cenu līmenī ap 20 000 eiro (Juke, Puma, 2008). Ātru šoseju tālbraucienu tīkotājiem – arī  “premium” (BMW 5. sērija). Un iespēja to tieši konfrontēt ar tikai sprīdi īsāko, toties divreiz lētāko Škoda Octavia.

    Kompaktklasē vilina pirmais randiņš ar jauno astotās paaudzes Golf un tā tuvu radinieku Seat Leon. Gribat kļūt pavisam zaļi? Bez skaņas un dūmiem ceļā dodas Mini Cooper SE!

    Tādas tās braucienu iespējas. Savu kārtu gaidot pēc pieraksta (droši vien nāksies, jo, kā jau teikts – gribētāju daudz) – papildus atrakcijas, kā piemēram veiklības brauciens – ar īpašu balvu.

    Šogad balvā Mercedes-Benz GLC uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni no gudru sludinājuma portāla ZIP.lv. Vai Jums izdosies nobraukt 900 km ar vienu uzpildi?

    Lietuvas moto akrobātu priekšnesums (plkst. 13:00 un 14:00). Stunt rider moto šovs neatstās vienaldzīgos!

    Un pērn ātri par ļoti pieprasītu kļuvusī iespēja savas šaubas, neskaidrības jauna auto izvēlē klātienē (divi metri!) pārrunāt ar neapšaubāmi kompetentākajiem (pārdošanas rezultātos tieši neieinteresētajiem) cilvēkiem: žūrijas biedriem. Latvijas Gada auto jūs no plkst. 11:00 līdz 17:30) gaidīs Atis Jansons, Normunds Avotiņš, Agris Staņēvičs un citi – jau vairākus gadus braukuši ar gandrīz visu, ko milzīgais un raibais auto tirgus piedāvā. Nāciet, skatieties, brauciet, jautājiet! Domājiet. Novembrī varēsiet arī nobalsot t/c Mols vai internetā par savu Tautas simpātiju.

    Ieeja pasākumā ir bezmaksas. Ņemot vērā pastāvošos ierobežojumus, skatītājiem jāievēro divu metru distance vai arī jālieto mutes un deguna aizsegs, kas būs pieejami arī  Latvijas Gada auto teltī bezmaksas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr:360 cilvēkiem, kuriem ir elpceļu saslimšanas pazīmes vai jāievēro pašizolācija, nedrīkst atrasties pasākuma teritorijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē