• Lietuviešu auto koplietošanas uzņēmums CityBee Latvijas tirgū plāno investēt miljonu eiro

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    1. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: citybee.lv
    Šogad Latvijas tirgū ienākušais Lietuvas automašīnu koplietošanas uzņēmums CityBee plāno mūsu tirgū investēt vienu miljonu eiro, informēja CityBee Latvija vadītāja Egija Gailuma.

    Uzņēmums šogad martā sāka darbību Latvijā, piedāvājot koplietošanas kravas automašīnu nomu, kas caur mobilo lietotni ir pieejamas visu diennakti konkrētos piekļuves punktos. Gailuma norādīja, ka kravas automašīnu nomai ir liels pieprasījums, tāpēc uzņēmums plāno šajā gadā savu darbību paplašināt.

    Savukārt no šodienas CityBee sācis elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā, un uzņēmua plānos ietilpst kļūšana par šīs nišas līderi. Sākotnēji dažādās galvaspilsētas vietās plānots īrei piedāvāt 150 skrejriteņus, pakāpeniski to skaitu palielinot līdz 500 vienībām.

    «Mēs esam zaļi domājošs uzņēmums, tāpēc elektrisko skrejriteņu nomas attīstīšana ir viens no mūsu stratēģiskajiem soļiem un veids, kā piedāvāt Rīgas iedzīvotājiem un tās viesiem ātru, ērtu un videi draudzīgu pārvietošanos. Skrejriteņu kā transportlīdzekļu veids Latvijā strauji attīstās, tāpēc arī uzņēmums viens no mērķiem ir rast risinājumus, lai tos piedāvātu atbilstoši pieaugošajam pieprasījumam,» skaidroja Gailuma.

    Skrejriteņi atradīsies noteiktās zonās Rīgā. To lietošanas maksa būs 0,50 eiro par atbloķēšanu un 0,10 eiro minūtē par lietošanu. Tos varēs izmantot no pulksten 7 līdz 23. Skrejriteņu apkalpi nodrošinās pats uzņēmums.

    Turklāt šogad CityBee paredzējis sākt arī automašīnu nomu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē