• Liepājā Mercedes-Benz saduras ar vilcienu (FOTO)

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    23.maijā ap pulksten 15:40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Atslēdznieku ielā, ostas teritorijā ir noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīnas sadursme ar vilcienu. Noskaidrots, ka 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli Mercedes-Benz Sprinter un nepilnīgi izpildīja ceļa zīmes numur 207. «Neapstājoties tālāk braukt aizliegts» prasības.

    Vīrietis sākotnēji apstājās pie ceļa zīmes, taču, nepārliecinoties par drošību, uzsāka kustību, kā rezultātā uzbrauca uz dzelzceļa pārbrauktuves, kur notika sadursme ar vilcienu, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Par laimi, šajā negadījumā cietušu cilvēku nav, tāpat alkohola apreibums transportlīdzekļu vadītājiem nav konstatēts.

    Transportlīdzekļa Mercedes-Benz Sprinter vadītājam ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par tās prasības neizpildīšanu, kura noteikta ar 206., 207. vai 208.ceļa zīmi (ceļa nedošana transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka), uzliek naudas sodu no 15 līdz 70 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē