• Latvijas satiksmes drošības kampaņa saņem visprestižāko PR balvu pasaulē

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    30. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (turpmāk – LTAB) 2018. gadā īstenotā kampaņa Mobilais Saskaņotais Paziņojums (Three steps to safe roads) saņēmusi zelta godalgu pasaules vislielākajā sabiedrisko attiecību jomas konkursā IPRA Golden World Awards 2019 tradicionālo un jauno mediju integrācijas kategorijā. Starptautiskā konkursa žūrija, kuru veidoja 23 valstu pārstāvji, augsti novērtēja LTAB kampaņas unikalitāti un spēju izmantot jaunās tehnoloģijas autovadītāju ikdienas uzlabošanai.

    “LTAB kampaņa šīgada konkursā sacentās ar vairākiem simtiem citu komunikācijas kampaņu no 64 pasaules valstīm. Patīkami, ka nozares profesionāļi un žūrija augsti novērtēja mūsu organizācijas paveikto līdzās tādām pasaulē pazīstamām korporācijām kā Google, Adidas, Coca Cola, Aramco, Ford, Lukoil un citas. Tas pierāda, ka arī Latvijā mēs spējam radīt produktus un pakalpojumus, ko augsti novērtē citur pasaulē,” stāsta LTAB valdes priekšsēdētājs Jānis Abāšins.

    “Ja pasaules vadošie zinātnieki publicē savus pētījumus starptautiskajos recenzējamajos žurnālos, tad komunikācijas nozares speciālistu augstākais darba kvalitātes novērtējums ir starptautiskais IPRA Golden World Awards. Šis ir jau otrais gads, kad mūsu aģentūra iegūst augstāko novērtējumu prestižajā konkursā, kas tikai vairo motivāciju meklēt jaunus efektīvus un radošus komunikācijas uzdevumu risinājumus,” stāsta komunikācijas aģentūras A.W.Olsen & Partners, kas izstrādāja un realizēja kampaņu “Mobilais Saskaņotais Paziņojums”, partnere Olga Kazaka.

    Par IPRA Golden World Awards

    Gadskārtējo konkursu IPRA Golden World Awards ir izveidojusi Starptautiskā sabiedrisko attiecību asociācija (IPRA) 1990. gadā, un tajā tiek novērtēti labākie komunikācijas projekti no visas pasaules. Apbalvotie īpaši lepojas ar atzinumu, ka viņu projekti atbilst labākajiem starptautiskajiem sabiedrisko attiecību standartiem. Pastāv daudz valstu un reģionālo konkursu, taču tikai Golden World Awards ir pasaules līmeņa godalga. Šogad apbalvošanas ceremonija norisinājās Jerevānā, Armēnijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē