• Latvijā uzsākta atjaunotā Volkswagen Passat iepriekšpārdošana

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Volkswagen media
    Volkswagen uzsācis atjaunotā Passat iepriekšpārdošanu. Lai arī jaunā versija ir vien modernizēta, modelis papildināts ar vairākiem taustāmiem uzlabojumiem, lai padarītu pasaulē veiksmīgāko vidējā izmēra automobili vēl pievilcīgāku. Jaunais Passat izceļas ar daļēji automatizētu braukšanu (2. līmenis), nepārtrauktu tiešsaistes savienojumu, ka arī paplašinātu dzinēju klāstu un palielinātu distanci “plug-in” GTE hibrīda versijai. Turklāt tagad tas jau standartā ir pieejams ar piecu gadu garantiju.

    «Ar gandrīz 9 000 Baltijā pārdotu iepriekšējās paaudzes Passat B8 vienību, mēs esam droši, ka atjaunotais modelis būs veiksmīgs. Uzlabotais Passat ir ne tikai aprīkots ar nākamās paaudzes inovatīvām tehnoloģijām, bet tam ir arī ļoti konkurētspējīga cena. Patiesībā populārākais 1.5TSI dzinējs ar 150 zirgspēku jaudu, automātisko DSG pārnesumkārbu un augstākā līmeņa apdares līniju būs lētāks nekā līdzvērtīgs pašreizējās paaudzes automobilis,» norāda Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justas Nekrošius.

    Atjaunotais Passat kļūs par pirmo Volkswagen IQ.DRIVE modeli, jo tāda jaunā palīgsistēma kā Travel Assist veicina ne tikai nākamā līmeņa drošību uz ceļa, bet arī nodrošina daļēji automatizētu braukšanu kruīza režīmā līdz 210 km/h.

    Turklāt Passat tiks aprīkots ar jauno turbo dīzeļdzinēju 2.0 TDI Evo ar (150 ZS). Četru cilindru dzinējs rada ievērojami mazāk CO2 izmešus nekā līdzvērtīgs dzinējs iepriekšējos modeļos. 2.0 TDI Evo dzinējam atjauninātajā Passat ir dubulta katalītiskā neitralizatora SCR sistēma un divkārša AdBlue dozēšana.

    Dzinēju klāstā ietilpst arī trīs benzīna dzinēji (TSI) ar 150 ZS, 190 ZS un 272 ZS, kā arī trīs dīzeļdzinēji (TDI), kas attiecīgi nodrošina 120 ZS, 190 ZS un 240 ZS. Visi dzinēji atbilst Euro 6d-TEMP emisiju standarta prasībām, kas no 2021. gada jāpiemēro jauniem transportlīdzekļiem.

    Turklāt katrs jaunais Passat ir aprīkots ar daļiņu filtru (DPF).

    Tāpat nebijusi inovācija atjaunotājā Passat būs stūre, kuras sensori atpazīst autovadītāja pieskārienus. Tas ļauj automašīnu papildināt ar Travel Assist palīgsistēmu, nodrošinot daļēji automatizētu braukšanu. Papildus tam pirmo reizi stūre ir aprīkota ar ārkārtas stūrēšanas palīgsistēmu (Emergency Steering Assist), kas uzlabo drošību, bremzējot neparedzētos manevros.

    Volkswagen radījis unikālu priekšrocību atjaunotajā Passat tagad viedtālrunis kļūs par papildu atslēgu automašīnas atslēgšanai un iedarbināšanai. Tāpat būs iespējams drošā veidā nosūtīt šo mobilo atslēgu (Mobile key) draugiem vai ģimenei, lai arī viņi spētu izmantot viedtālruni kā automašīnas atslēgu.

    Sekojot jaunākā Touareg modeļa piemēram, papildaprīkojumā Passat tiks piedāvāts arī ar IQ. LIGHT Matrix Led priekšējiem lukturiem, kas uzlabo gan drošību, gan komfortu. IQ. LIGHT Matrix Led izmanto priekšējo kameru signālus, navigācijas sistēmas datus, GPS signālus, stūrēšanas leņķi un ātrumu, lai kontrolētu atsevišķas LED diodes, atbalstot autovadītāju jebkurā situācijā.

    Šai Passat versijai būs arī pavisam jauna informācijas un izlaides sistēma Modular Infotainment Matrix (MIB3), kas nodrošina automašīnas pastāvīgo pieslēgšanu internetam, izmantojot Passat komplektācijā iekļauto SIM karti. MIB3 arī piedāvās straumēšanas pakalpojumus, interneta radio, interneta aplikāciju tehnoloģiju, hotspot funkciju un balss vadību.

    Atjauninātais Passat tirgū tiek piedāvāts ar jaunu aprīkojuma struktūru. Klientiem Latvijā būs iespēja izvēlēties starp divām aprīkojuma līnijām – Business (vidus līmenis) un Executive (augstākais līmenis). Abi šie varianti būs arī pieejami ar R-Line personalizēšanas iespējām. Turklāt atjauninātajam modelim būs divas neatkarīgas modeļa versijas – Passat GTE ar “plug-in” hibrīda tehnoloģijas nodrošinātu pagarinātu nobraukšanas distanci tikai ar elektromotoru līdz 55 kilometriem (WLTP) un visu riteņu piedziņas Passat Alltrack.

    Būtisks iemesls, kādēļ klientiem pasūtīt atjaunināto Passat, ir jaunā piecu gadu garantija jau standartā, nevis trīs gadu garantija, kā tas bija līdz šim.

    Pirmās piegādes klientiem Latvijā plānotas 2019. gada septembra beigās. Atjaunotā Passat sākuma cena ir 25 606 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē