• Latvijā uzsāk elektriskā Volkswagen e-up! iepriekšpārdošanu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sākot no šodienas, Volkswagen Latvijā sācis nākamās paaudzes elektriskā automobiļa e-up! iepriekšpārdošanu. Volkswagen akumulatoriem tiek nodrošināta astoņu gadu vai 160 000 kilometru garantija. Pirmie automobiļi klientiem Latvijā tiks piegādāti 2020. gada februāra sākumā. Četrvietīgā elektroauto cena – no 23 368 eiro.

    Viena no jaunā Volkswagen e-up! priekšrocībām ir tā uzlabotie akumulatori – tiem ir divreiz lielāka enerģijas kapacitāte, tādējādi ar pilnu akumulatoru automobiļa nobraucamā distance reālos braukšanas apstākļos (WLTP) ir palielināta līdz pat 260 kilometriem.

    Paredzamais enerģijas patēriņš ir 12,7 kWh/100 km, kas nozīmē, ka jaunais e-up! ir piemērots, lai ikdienā pārvietotos pilsētā. 60 minūtēs ar līdzstrāvu (DC) iespējams uzlādēt akumulatoru līdz 80% ar 40 kW jaudu. Jaunajam pieejami e-up! divi lādēšanas režīmi – tūlītēja lādēšana un laika aiztures lādēšana.

    Lādēšanu iespējams pārvaldīt ar uzlādes pogu centrālajā konsolē, kā arī sākt un apturēt ar viedtālruni, izmantojot standarta Maps + more aplikāciju. Šo aplikāciju iespējams arī izmantot, lai e-up! pārvaldītu standarta aprīkojumā pieejamo gaisa kondicioniera sistēmu.

    Kas attiecas uz kompaktā elektroauto gaitas īpašībām, e-up! ir zems smaguma centrs – tā akumulatori ir iestrādāti automobiļa grīdā. 61 kW elektromotors nodrošina maksimālo jaudu, līdzko automobilis uzsāk kustību, tādējādi e-up! no 0 līdz 100 km/h paātrinās 11,9 sekundēs. Šī modeļa maksimālais ātrums ir 130 km/h.

    Modeļa standarta aprīkojums ietver automātisku gaisa kondicioniera sistēmu, Composition phone radio sistēmu ar Bluetooth savienojumu saskarni, Maps + more izklaides sistēmu, kā arī joslas saglabāšanas sistēmu Lane Assist.

    Sistēma Lane Assist no 60km/h liela ātruma spēj noteikt, vai automobilis nejauši izbrauc no savas joslas. Automātiski koriģējot stūri, tā palīdz vadītājam nepamest braukšanas joslu.

    Dažādas e-up! stila versijas nodrošinās vēl vairāk funkciju un papildu personalizēšanas iespējas, tostarp jumtu un sānu spoguļu apdari kontrastējoši melnā krāsā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē