• Latvijā prezentēts Toyota Proace City Van komercauto

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    9. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tikai pirms mēneša Latvijā tika prezentēts jaunais pasažieru Toyota Proace City Verso, bet marta beigās Toyota salonos ieradās arī šī modeļa kravas versija – Proace City Van.

    Daudz vietas kravai

    Klienti var izvēlēties starp diviem virsbūves garumiem – 4,4 (Short) vai 4,7 m (Long), abas versijas ir 1,85 m platas. Šādi izmēri dod iespēju īsākajā auto ietilpināt 3,3 m³ kravas, bet garākajā modelī – 4,3 m³. Tas ir viens no nedaudzajiem klases automobiļiem, kura kravas nodalījumā var ievietot divas eiropaletes abās auto garuma versijās.

    Smart Cargo nodrošina vienu no lielākajiem kravas nodalījumiem garumu klasē – no 3,1 m (īsākajam modelim) līdz 3,4 m (garākajam). Nodalījuma augstums – 1,2 m, tilpums – no 3 līdz 4,3 m³.

    Maksimālā pieļaujamā transportlīdzekļa slodze ir labākā klasē: Proace City modeļos var iekraut līdz 1 tonnai kravas un vilkt vēl līdz 1,5 t.

    Dzinēju klāstā ir benzīna un dīzeļdzinēji ar jaudu no 75 līdz 130 ZS, un divu veidu manuālās pārnesumkārbas (5 un 6 pārnesumu) – 8 ātrumu automātiskā pārnesumkārba.

    Universālums

    Toyota Proace City Van priekšā var izvēlēties divas vai trīs sēdvietas. Izvēloties trīs un Smart Cargo aprīkojumu, malējā pasažiera sēdekļa atzveltni var nolocīt, un tas ļauj ievērojami palielināt bagāžas nodalījumu un ievietot vēl garāku kravu (attiecīgi 0,4 m³ un 1,3 m). Noliecot centrālā pasažiera sēdekļa atzveltni, kravas automobili var pārvērst par kabīni ar galdiņu. Zem sēdekļa ir ierīkota papildu glabāšanas kaste.

    Lai uzturētu labu stāvokli kravas telpā, Proace City standarta komplektācijā ir ar plastmasas kravas grīdas nodalījuma segumu.

    Arī auto salonā ir daudz glabāšanas nodalījumu – monētu un krūžu turētāji, atvērti nodalījumi un ārēji nepamanāmi noslēgtas vietas zem sēdekļa, pie jumta, durtiņās vai grīdā.

    Drošības sistēmu pakete

    Toyota Proace City modeļiem profesionalā komforta pakotnē ietverts plašs klāsts drošības sistēmu. Autonoma avārijas bremzēšanas sistēma (PCS), ceļa zīmju atpazīšana Road Sign Assist(RSA), ceļa joslu ievērošanas palīgs (LDA), kruīza kontrole un vadītāja noguruma brīdināšanas sistēma.

    Visiem modeļiem ir arī eCall sistēma – ja notiek satiksmes negadījums, automobilis automātiski nosūta signālu neatliekamās palīdzības dienestiem. Tālruni var savienot ar automobili, izmantojot MirrorLink, Apple CarPlay un Android Auto, kā arī Bluetooth, USB vai Aux savienojumu

    Komerciālo transportlīdzekli aizmugurē var aprīkot ar platleņķa kameru, ļaujot vadītājam redzēt, kas notiek aiz viņa vadītā Proace City modeļa. Drošības aprīkojumu vēl  ir iespējams papildināt ar divu kameru Smart Active Vision sistēma, kas praktiski neatstāj vadītājam neredzamas zonas.

    Iespejams izvēlēties starp vairākiem braukšanas režīmiem, lai nepārslogotu automobili – Normal, Snow, Sand un All-terrain, bet, sasniedzot 90% slodzes, saņemt brīdinājumu par iespējamu pārslodzi. Papildu brīdinājums vadītājam redzams arī tad, ja pārsniegta maksimāli pieļaujamā slodze.

    Proace City tiek nodrošināta 200 000 km / 5 gadu garantija. Kampaņas cenas sākot no 13 900 €.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē