• Latvijā pirmizrādi piedzīvojis jaunais Škoda Fabia

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar svinīgu pasākumu nosvinēta ŠKODA pilna servisa dīlera – GREEN MOTORS 4.dzimšanas diena un prezentēta jaunā ŠKODA FABIA, kura kļuvusi vēl modernāka, izmēros vēl lielāka un ietilpīgāka!

    ŠKODA auto tirdzniecības un pilna servisa centrs savas durvis apmeklētājiem vēra 2017. gada rudenī kā modernākais dīlercentrs Latvijā. GREEN MOTORS autosalons būvēts atbilstoši ŠKODA augstākajiem standartiem un tajā, jau no pirmsākumiem, darbojas zinoša, mērķtiecīga un uz sadarbību vērsta komanda, kura no 26 darbiniekiem pimsākumā šobrīd jau ir izaugusi līdz 72.

    Aizvadīto četru gadu laikā vērojama spēcīga izaugsme. Tieši pateicoties neatlaidīgam darbam šodien ŠKODA ir 2. pirktākais vieglais pasažieru auto Latvijā un GREEN MOTORS ir viens no vadošajiem Latvijas auto nozares uzņēmumiem.

    Četru gadu laikā klientiem piegādātas 4 800 jaunas ŠKODA automašīnas un servisā apkalpoti 6 700 unikālie klienti vairāk kā 36 000 reizes.

    “Kad 2017. gada septembrī sākam strādāt kopā pie pilna servisa ŠKODA dīlercentra atvēršanas, mums bija skaidra apziņa, ka priekšā mūs sagaida ļoti apjomīgs un smags darbs, bet nevienu mirkli mūs nemāca šaubas. Jau sākotnēji bijām definējuši, ka mūsu mērķis ir dibināt ilgtermiņa atttiecības ar mūsu klientiem un sadarbības partneriem, turklāt veidot tās atbilstoši uzņēmumā izkristalizētajām vērtībām – sadarbība, sapratne, kompetence, izaugsme un neatlaidība. Šodien ar prieku varu atzīt, ka ciešā mijiedarbībā ar klientiem un sadarbības partneriem mums ir izdevies sasniegt pašus labākos rezultātus un varu apliecināt, ka turpināsim attīstīties atbilstoši jau iesāktajam. Vēlos izteikt sirsnīgākos pateicības vārdus visiem GREEN MOTORS klientiem, sadarbības partneriem un darbiniekiem par kopā sasniegto!”, sacīja uzņēmuma izpilddirektors Andris Sivickis.

    Kopā ar aicinātajiem viesiem, sadarbības partneriem un draugiem tika svinēta uzņēmuma četru gadu jubileja. Jubilejas ietvaros klientiem svinīgā gaisotnē tika prezentēta jaunā, 4. paaudzes ŠKODA FABIA un pasākumam caurvijās tematika ar saukli – “UZDROŠINIES BŪT ATŠĶIRĪGS! “.

    Jaunā FABIA būvēta uz MQB-AO platformas, kas ļāvusi ŠKODA inženieriem radīt modernu, dinamisku un ietilpīgu auto ar vislabāko aerodinamiku savā klasē. Auto izmērs pielīdzināms VW Golf 4. paaudzei.

    Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes FABIA, šis auto ir kļuvis gan garāks, gan platāks, gan arī būtiski palielināts bagāžas nodalījuma apjoms. Jāatzīmē, ka ŠKODA FABIA bagāžas nodalījums tagad, viennozīmīgi, ir ietilpīgākais klasē.

    Tagad arī FABIA īpašniekam ir iespēja  sava auto komplektācijā iekļaut LED lukturus, apsildāmu stūri, apsildāmu priekšējo vējstiklu, Phone Box, kas nodrošinās bezvadu uzlādi mobilajam tālrunim, līdz pat 18 collu vieglmetāla diskus, virtuālo spidometru un navigāciju līdz pat 9,2 collām.

    Jaunajam auto būs pieejamas tādas drošības sistēmas kā – TRAVEL ASSIST, PARK ASSIST, LANE ASSIST, SIDE ASSIST, kā arī adaptīvā kruīza kontrole. Standarta aprīkojumā auto tiks piedāvāts ar manuālo pārnesumkārbu.

    Jaudīgākā 1.0 TSI auto versija un 1,5 TSI būs pieejamas arī ar septiņpakāpju DSG pārnesumkārbu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē