• Latvijā par saistību ar automašīnas Lexus zādzību Igaunijā aizturēti trīs vīrieši

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    30. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijā ceturtdien aizturēti trīs vīrieši, kas, domājams, saistīti ar automašīnas Lexus zādzību Igaunijā, paziņojis Igaunijas Policijas un robežapsardzes departaments.

    Naktī uz ceturtdienu Tallinā un netālajā Jervekilas ciemā nozagti divi šīs markas automobiļi. Kopīgā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas policijas operācijā Latvijas teritorijā aizturēti vīrieši, kas varētu būt iesaistīti vienā no zādzībām, un atrasts arī viens nozagtais automobilis kopā ar vēl vienu pavadošu mašīnu, bet otra auto meklēšana vēl turpinās.

    Kā pastāstījis Igaunijas policijas un robežapsardzes departamenta ziemeļu prefektūras īpaši smagu noziegumu apkarošanas dienesta vadītājs Hanness Kelts, Igaunijas robežu šķērsojušas abas automašīnas.

    Pēc viņa teiktā, Igaunijas policija «sekmīgi sadarbojas ar Latvijas un Lietuvas kolēģiem, pievēršot īpašu uzmanību automašīnu zādzību novēršanai».

    Kelts norādījis, ka abi automobiļi nozagti, izmantojot bezkontakta atslēgas signāla pastiprinātāju. Viņš aicinājis automašīnu īpašniekus glabāt atslēgas zagļiem nepieejamās vietās, kā arī turēt tās īpašos metāla futrāļos, kuri slāpē signāla pastiprināšanu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē