• Latvijā oficiāli atklāts McLaren Rīga autosalons (FOTO)

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    McLaren Automotive atvēris jaunu autosalonu Rīgā, kas ir lielākā pilsēta ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstis, un kas ir šī reģiona ekonomiskais, finanšu un biznesa centrs. Šis notikums ir kā svarīgs McLaren Automotive pieturas punkts tā tālākai biznesa attīstībai Austrumeiropas virzienā, kas dod svarīgu pienesumu McLaren ambiciozajam biznesa plānam Track 25, kura ietvaros plānots izlaist 18 jaunus McLaren modeļus līdz 2025.gadam.

    300m2 plašais salons K.Ulmaņa gatvē 75, kur ērti nokļūt gan no pilsētas centra, gan lidostas, ir viens no pirmajiem mazumtirgotājiem pasaulē, kas ir ieviesis jauno McLaren vizuālo identitāti. Līdz ar to pircēji varēs izbaudīt mājīgās un modernās telpas, kas atbilst šī britu autoražotāja zīmola pamatprincipiem – ražot luksusa klases, augsta snieguma sporta automašīnas un superauto. Pēcpārdošanas servisu un garantijas apkopes nodrošinās apmācīti un sertificēti McLaren Rīga mehāniķi.

    “Mūsu partneris Baltijas valstīs Luxury & Sports Cars SE ir pierādījis sevi kā spēcīgu un uz attīstību orientētu tirgus dalībnieku, kura uzmanības centrā ir augstais klientu servisa līmenis. Apmierināts un priecīgs klients ir viens no pamatelementiem, kas nodrošina ilgstošu un veiksmīgu biznesa attīstību. Tāpēc vēlos pateikt lielu paldies McLaren Rīga komandai par ieguldīto darbu šī autosalona izveidē, un esmu pārliecināts, ka tuvākie gadi nesīs ievērojamus McLaren pārdošanas apjomus visā Baltijā.“ Deivids Gilberts, McLaren Automotive Eiropas reģiona vadītājs.

    Vienlaicīgi ar jaunā autosalona atklāšanu, McLaren Rīga prezentē jaunāko no McLaren modeļiem – McLaren GT, kas ir ceturtais modelis jau iepriekš pieminētajā Track 25 biznesa plānā. Šis grand tourer modelis būs jauna produktu sērija pie jau esošajām Sports, Super un Ultimate sērijām.

    McLaren GT piedāvās lielisku alternatīvu jau esošajiem klientiem, kā arī piesaistīs jaunus klientu šajā strauji augošajā segmentā, kur klienti meklē ērtu automašīnu gariem pārbraucieniem un lielākiem ātrumiem, nezaudējot vietu bagāžai. McLaren Automotive sev raksturīgajā manierē ir piešķīris šī segmenta automašīnai vēl nebijušu vieglumu, kas apvienojumā ar moderno dizainu un augstas kvalitātes inovatīviem materiāliem rada McLaren superauto cienīgu sniegumu, braukšanas dinamiku un prieku.

    McLaren GT ir iespējams jau pasūtīt McLaren Rīga autosalonā. Pirmās piegādes plānotas jau šī gada beigas, un tā sākuma cena ir 201 500 EUR (cenā iekļauts 21% PVN).

    “Mēs esam ļoti lepni un priecīgi, ka, atklājot McLaren Rīga autosalonu, varam parādīt jaunāko no McLaren modeļiem – McLaren GT. Strādājot luksusa automašīnu tirgū jau vairāk kā 10 gadus, redzam pieprasījumu pēc šī segmenta automašīnām un esam pārliecināti, ka kopā ar McLaren Automotive atbalstu, tuvāko gadu laikā Baltijas automašīnu parku un ielas padarīsim krietni interesantākas, “Valdis Spredzis, Luxury & SportsCars SE valdes priekšsēdētājs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē