• Latvijā notiks vispasaules motoceļotāju foruma Horizons Unlimited pasākums

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    2020. gada maijā notiks Latvijā un Baltijas valstīs pirmais motoceļotāju foruma Horizons Unlimited pasākums. Vēl nebijušā mērogā tas pulcēs entuziastus no visas pasaules, lai dalītos pieredzē un aizrautībā, kā arī nospraustu jaunu motoceļošanas punktu Baltijas reģionā.

    Horizons Unlimited 1997. gadā aizsākās kā kanādiešu ceļotāju Granta un Sūzenas Džonsonu izveidots interneta forums, kas pamazām kļuvis par organizāciju, kas jau teju divas desmitgades dažādos pasākumos pulcina interesentus vairākos desmitos valstu.

    Pasākums Latvijā norisināsies no 29. līdz 31. maijam un notiks vienā no Latvijas skaistākajām vietām – sporta bāzē Smeceres sils, kas atrodas Madonas novadā.

    Trīs dienas ilgajā programmā uzstāsies ceļotāji, motorsporta pārstāvji, notiks diskusijas un pieredzes apmaiņa, turklāt kopīgā braucienā un atpūtā ceļotāji varēs iepazīt brīnišķīgo Madonas apkārtni.

    Horizons Unlimited Latvijas un Baltijas pasākuma rīkošanas iniciators ir pazīstamais latviešu motoceļotājs Mārtiņš Sils, kurš savos pasaules izzināšanas braucienos ir pabijis piecos kontinentos un pieveicis vairāk nekā 200 000 km. Mārtiņš ir arī ceļojumu kluba ApPasaule vadītājs un Trans Euro Trail jeb TET motomaršrutu projekta dalībnieks un Latvijas posma līnijvīrs.

    “Latvijas ceļotāji pamazām ir uzkrājuši lielu un ļoti interesantu pieredzi, ar motocikliem iepazīstot gan tuvējos reģionus, gan pavisam attālus pasaules nostūrus, un es domāju, ka ir pienācis laiks dalīties ar informāciju ne tikai savā starpā, bet arī dabiski iekļauties globālajā kopienā.

    Granta un Sūzenas Džonsonu izveidotā organizācija ir tālo ceļojumu un piedzīvojumu sinonīms, tāpēc Horizons Unlimited pasākums Latvijā ir perfekta iespēja iepazīt citam citu un izcelt Latviju kā aizraujošu ceļojumu mērķi,” savu iniciatīvu skaidro Mārtiņš Sils.

    Pasākums Smeceres silā ir atvērts jebkuram interesentam – arī velo un autoceļotājiem. Gaidīti ir gan veterāni, gan iesācēji un pat tie, kuri vēl tikai sapņo par pirmo ceļojumu.

    Dalībnieku reģistrācija jau ir sākusies un ir pieejama: https://www.horizonsunlimited.com/events/latvia-2020

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē