• Latvijā ieradies karstais Volkswagen T-Roc R krosovers, kas 100 km/h sasniedz 4,8 sekundēs

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Volkswagen klientiem Baltijā piedāvā zīmola sportiskās modeļu līnijas R jaunāko modeli – T-Roc R. Pateicoties tā četru cilindru TSI 2.0l dzinējam, kompaktajam apvidus automobilim ir 300 Zs jauda un 400 Nm griezes moments. T-Roc R sākuma cena Latvijā ir no 41 768 eiro, ieskaitot PVN.

    T-Roc R standarta aprīkojumā tiek piedāvāts ar septiņu pārnesumu divsajūga ātrumkārbu un 4MOTION visu riteņu piedziņu. Veiktspējas dati atbilst R līnijas modeļiem – T-Roc R no 0 līdz 100 km/h spēj sasniegt nieka 4,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 250 km/h. LaiSportiskā piekare ar 17 collu bremžu sistēmu nodrošina izveicīgu vadību.

    Jaunais T-Roc R piedāvā plašu standarta aprīkojuma klāstu, tostarp progresīvās stūrēšanas iekārtu, sportisku piekari ar dažādiem braukšanas režīmiem un pēc izvēles aktivizējamu saķeres kontroles sistēmu. Papildus pieejama arī R Performance Akrapovič izplūdes sistēma, kas spēj izturēt ārkārtīgi augstu temperatūru un ir iespaidīga ar savu unikālo un izteiksmīgo skaņu.

    T-Roc R sportisko raksturu izceļ eksterjera un interjera dizains. Radiatora restei ir pulēta sudraba josla ar anodētu alumīniju apakšā, kas stiepjas visa automobiļa platumā. R līnijai raksturīgais bampers ir nokrāsots mašīnas krāsā. Apgaismes vienības vertikāli izvietotajās dienasgaismās iestrādātas priekšā. Aizmugurējam bamperim ir vizuāli izteiksmīgas gaisa atveres augšējā daļā un kontrastējošas krāsas R stila gaisa difuzors. R modelim ir raksturīga dubultās izejas izplūdes sistēma. T-Roc R standarta aprīkojumā pieejams ar 18 collu Spielberg lietajiem diskiem.

    Kopš 2002. gada R modeļu mājas ir sacīkšu trases visā pasaulē, un papildus augstas veiktspējas dzinējiem, R modeļi ir sevi arī pierādījuši kā ikdienai piemērotas automašīnas apvienojumā ar izteiksmīgu izskatu.

    Tikai pirms dažām nedēļām Volkswagen R līdz ar jaunā R logo prezentāciju paziņoja par zīmola reorganizāciju. Jaunais R logo simbolizē šī zīmola jaunu sākumu. Tas ir krietni modernāks, izteiksmīgāks un elegantāks – samazināts līdz būtiskākajām komponentēm, līdz ar to – tas izmantojams dažādiem nolūkiem, joprojām saglabājot savu piemērojamību, jo sevišķi digitālajiem medijiem.

    Jaunais logo simbolizē R līnijas atdzimšanu ar jauniem, aizraujošiem modeļiem, kas drīzumā pievienosies piedāvājumu klāstam. Pārveidoto R-Line emblēmu pirmo reizi iespējams redzēt Atlas Cross Sport R-Line modelim, kas pieejams Ziemeļamerikas tirgū.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē