• Latvijā ieradies jaunais CUPRA Leon

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais CUPRA Leon ir klāt un piedāvā bagātīgu risinājumu un tehnoloģiju klāstu un unikālu raksturu kompakto augstas veiktspējas automobiļu segmentā.

    Pirmais un visaizraujošākais Leon ar CUPRA emblēmu ir gatavs noteikt jaunus standartus visās jomās gan piecdurvju hečbeka, gan Sportstourer versijās.

    Tā progresīvais dizains, modernie un jaudīgie dzinēji, daudzpusīgā savienojamība un plašais drošības sistēmu klāsts padara to par unikālu automobili, kas ne tikai iemieso CUPRA vērtības, bet arī sniedz to, ko klienti sagaida no mūsdienīgiem augstas veiktspējas automobiļiem.

    «Vispopulārākais modelis, kura pēdējās paaudzes versija četru gadu laikā tika pārdota vairāk nekā 50 000 eksemplāros, apvieno visas zīmola pamatvērtības: dizainu, veiktspēju un dinamiku,» saka CUPRA izpilddirektors Veins Grifitss. «Visiekārojamākais Leon ir automobilis, kas palīdzēs mums piesaistīt pat visprasīgākos auto entuziastus, attīstīt zīmolu un piedāvāt automobiļus vēl plašākai auditorijai.»

    «CUPRA Leon ir radīts tiem, kas meklē augstu veiktspēju, izcilu vadāmību un unikālu raksturu», stāsta CUPRA zīmola mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Kerli Maro. «Īpašas sajūtas, kas panāktas pateicoties piedāvātajam tehnoloģiju klāstam, kā arī jaunā CUPRA Leon izstrādātāju kolektīva entuziasmam, apņēmībai un neatlaidībai.»

    Par pamatu izmantojot Volkswagen grupas MQB Evo platformu un tehnoloģijas, dizaineriem un inženieriem izdevies radīt automobili, kas piedāvā visas CUPRA raksturīgās īpašības.

    Divas pieejamās virsbūves versijas (5 durvju hečbeks un universālis) padara CUPRA Leon pievilcīgu plašākam lietotāju lokam, ļaujot klientiem izvēlēties savam dzīvesveidam piemērotu automobili, neatsakoties no veiktspējas, komforta vai praktiskuma.

    Jau standarta aprīkojumā CUPRA Leon aprīkots ar pilnībā LED priekšējiem un aizmugurējiem lukturiem, priekšējiem sporta sēdekļiem, adaptīvo balstiekārtu, adaptīvo kruīza kontroli, digitālu mērinstrumentu paneli, kā arī navigācijas sistēmu ar 10 collu skārienekrānu. To visu papildina augsta līmeņa savienojamība, digitalizēta lietotāja pieredze un vismodernāko vadītāja palīgsistēmu integrācija.

    Sākotnēji abas virsbūves versijas būs pieejamas ar 2,0 litru turbodzinēju ar 300 Zs jaudu, priekšpiedziņu un 7 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, savukārt Spotstourer būs pieejama arī versija ar 310 ZS jaudu, 4Drive pilnpiedziņu un 7 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas līdz 100 km/h ļauj paātrināties vien 4,9 sekundēs. Mazliet vēlāk dzinēju klāsts tiks papildināts ar 245 Zs jaudas versiju.

    CUPRA Leon cena 300 Zs jaudas versijā ir sākot no 31 700 eiro.

    Tehniskie dati:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē