• Latvijā arvien vairāk izvēlas VW dīzeļdzinējus, populārākais modelis — Tiguan

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vadošais autoražotājs Volkswagen ziņo par veiksmīgu 2019. gada sākumu Baltijā. Šā gada pirmajā ceturksnī klientiem piegādāti 1939 automobiļi, kas ir par 11,8% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn. Šajā periodā klienti Latvijā saņēma 654 Volkswagen automašīnas jeb par 15,1% vairāk nekā pirms gada.

    Šobrīd tirgū novērojama stabila tendence – pieprasījuma pieaugums pēc dīzeļautomobiļiem. Volkswagen piegādāto automašīnu izteiksmē pieprasījums pēc dīzeļautomašīnām Baltijā salīdzinājumā ar attiecīgo ceturksni pērn pieaudzis par 44%. Latvijā dīzeļautomašīnu daļa Volkswagen piegādāto automobiļu portfelī palielinājās no 46% līdz 57%, un, ņemot vērā konkurētspējīgo un augošo dīzeļdzinēju apvidus auto piedāvājumu tirgū, šī tendence turpināsies.

    «Mēs esam priecīgi turpināt ilgtspējīgu attīstību Baltijā. Pirmajā ceturksnī uzrādīti daudzsološi rezultāti, un mēs redzam, ka pieprasījums pēc jaunām dīzeļautomašīnām ir spēcīgs un palielinās. Volkswagen saņemto pasūtījumu apjoms pēc jaunām dīzeļautomašīnām no 2019. gada janvāra līdz martam salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn ir pieaudzis par 50%. Tas atbilst Volkswagen klientu Latvijā iegādāto dīzeļautomašīnu īpatsvara kāpumam šajā periodā no 35% līdz 50%,» norāda Volkswagen zīmola vadītājs Justas Nekrošius.

    Pirmo reizi vēsturē vispieprasītākais Volkswagen tirgū ir apvidus auto Tiguan, kas šoreiz pārspējis ilglaicīgo līderi Golf. Turklāt gandrīz 80% no Tiguan klientiem izvēlējušies komplektāciju ar dīzeļdzinēju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē