• Krišjāņa Barona ielas slazds: Sliežu bedrē turpina krist automašīnas

    Aizraujoši
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    3. oktobris, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DTP_Latvia
    Jau iepriekš ziņojām, ka Rīgas ielās arī rudenī turpinās remontdarbi, tomēr ne visi vadītāji laikus pamana satiksmes izmaiņām paredzētās ceļa zīmes. Krišjāņa Barona ielas remonts kļuvis par slazdu daudziem autovadītājiem.

    Nedēļas sākumā Latvijas Valsts ceļi izziņoja dažādas satiksmes izmaiņas. Viena no tām skāra arī Krišjāņa Barona ielu.

    «Saistībā ar tramvaja sliežu ceļa pārmiju remontdarbiem līdz 4.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Barona ielā, virzienā un posmā no ēkas Krišjāņa Baronā ielā Nr.78A līdz Matīsa ielai.» Jaunās izmaiņas visi tomēr nebija pamanījuši.

    Kāds Twitter lietotājs izveidojis pat Krišjāņa Barona ielas goda sienu!

     

    Šajā video redzams, kā remontbedrē iekritis taksometrs:

     

    Šeit ceļa zīmes nebija pamanījusi kāda Mercedes-Benz vadītāja.

    Komentāros tiek norādīts, ka pirms notikuma vietas izvietotas vairākas brīdinājuma zīmes. To vidū ir arī Iebraukt aizliegts zīme jeb tā sauktais ķieģelis.

    Tāpat tiek norādīts, ka pēdējo dienu laikā brīdinošās zīmes nav pamanījuši daudzi. Aizmāršīgo braucēju vidū bijis arī kāds taksometrs, kas pēcpusdienā iekritis bedrē. Ņemot vērā radušos situāciju, cilvēki aicina šo vietu uzraudzīt Ceļu policijai.

    Vairāki komentētāji ir izbrīnīti, kā vadītāja nav pamanījusi apjomīgo ceļa remontu un bedri. Tiek izteikta versija, ka iemesls šādai neuzmanībai varētu būt telefona lietošana pie stūres.

     

    Komentāru sadaļā tiek izteiktas arī citas versijas. «Viens izskaidrojums man tomēr ir. Viņa strādā par tramvaja vadītāju un aizmirsa, ka ir brīvdiena! Cita izskaidrojuma man šādai braukšanai nav,» raksta kāds sociālo tīklu lietotājs.

    Šis šķērslis ierobežoja arī tramvaju kustību. Rīgas satiksmes Twitter kontā redzams, ka vakarpusē apstājusies 1., 3., un 11. tramvaja kustība.

     

    Tramvaju kustības ierobežojumi bija manāmi arī nākamajās dienās.

     

    1 komentārs

    Dace Saleniece
    Ja visu ceļa satiksmes noteikumu neievērošanai, piemēram, pagriezienu nerādīšanai, stāvēšanas aizlieguma zīmju neievērošanai, vienvirziena ielas norādes ignorēšanai, sekas būtu tādas, kā šo "ķieģeļu" nepamanīšanai, es tikai par bedrēm, kur iekrist. Tā blondā beibe šārīta bedrē iekritušajā tautasvāģi, visticamāk, vispār uz ceļa zīmēm neskatās, īpaši, ja liekas, ka tur taču būs ātrāk, gan jau izbrauks!!!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē