• Komiteja atbalsta B zonas atjaunošanu 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos

    Infrastruktūra
    Ziņu aģentūra LETA
    2. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: rigassatiksme.lv
    Šodien Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja deputāta Valtera Berga (JKP) priekšlikumu atcelt palielināto maksu par automašīnu novietošanu stāvēšanai 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos.

    Bergs lūdza pārskatīt iepriekš pagaidu administrācijas pieņemto lēmumu par maksas autostāvvietu zonas maiņu no B uz R zonu 11.novembra krastmalā bruģētajos ielas posmos no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un no Bīskapa gātes līdz Poļu gātei.

    Līdzīgu priekšlikumu ierosināja arī Rīgas domes Saskaņas frakcija, kā arī deputāts Juris Radzevičs (GLR), kurš papildus rosināja atlīdzināt cilvēkiem, kuri ir samaksājuši sodu, par to, ka samaksājuši par R zonu kā par B zonu un viņiem ir bijis jāmaksā sods.

    Satiksmes komiteja nolēma uz nākamo komitejas sēdi sagatavot lēmumprojektu par attiecīgo noteikumu maiņnu, lai atjaunotu iepriekšējo situāciju.

    LETA jau ziņoja, ka B zonā pirmā stunda izmaksā divus eiro, katra nākamā stunda – 2,50 eiro, bet minimālā maksa ir 0,5 eiro. Savukārt R zonā autovadītājiem jārēķinās, ka pirmā stunda stāvvietā maksā 5 eiro, katra nākamā stunda – 8 eiro, bet minimālā maksa ir 1,30 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē