• Kimi Raikonens: jaunas sezonas sākumā vienmēr ir satraukums

    Aktuāli
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    13. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kimi Raikonens
    Foto: Florent Gooden/DPPI
    Kimi Raikonens
    F1 pasaules čempions Kimi Raikonens (Alfa Romeo) arī pirms savas 18. sezonas karaliskajā autosporta klasē jūt to pašu satraukumu kā pirms debijas sacīkstes.

    “Pirms sezonas pirmā posma vienmēr ir nezināmais, to pat varētu nosaukts par mistēriju, jo viss ir iespējams,” saka 39 gadus vecais somu sportists. “Peletons ir spēcīgs, un mēs nevaram prognozēt, kurā vietā esam. Mūs sagaida liels darbs, taču komanda pagājušogad ir spērusi lielus soļus uz priekšu attīstībā, un es esmu pārliecināts, ka Melburnā mums izdosies labs starts.”

    “Mūsu ierašanās Melburnā simbolizēs jaunu iespēju sākumu,” saka Alfa Romeo F1 komandas vadītājs Frederiks Vasērs. “Mēs gribam labi iesākt 2019. gada sezonu. Mums ir labs pilotu sastāvs un atbalsts no visām mūsu nodaļām — kā rūpnīcā, tā trasē. Ar nepacietību gaidu sacensības, lai noskaidrotu mūsu vietu, un esam gatavi strādāt, lai nākamajos mēnešos spētu pakāpties augstāk.”

    Kā zināms, 2019. gada sezonā Sauber komanda startēs kā Alfa Romeo. Bez Kimi Raikonena to pārstāvēs arī itālis Antonio Džovinaci.

    Jaunās sezonas pirmais posms, Austrālijas Grand Prix izcīņa, notiks jau šajā nedēļas nogalē, 17. martā.

    Preses informācijā Alfa Romeo komanda bija iekļāvusi arī karikatūru, kurā komandas veterāns Kimi Raikonens pirms Austrālijas posma jautā savam kolēģim Džovinaci — «koalas vai ķenguri?», uz ko itālis saminstinās un saka «boah». Iztulkojot to kā «both» (angļu valodā – abi), Raikonens atbild – «Tu āri mācies. Tas man patīk!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē