• Ģimenes auto ar septiņām sēdvietām - kādu izvēlēties?

    Auto
    28. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Auto Bild

    Jautājums

    Šobrīd meklējam ietilpīgu ģimenes auto ar septiņām sēdvietām. Kādus modeļus būtu vērts apskatīt? Visai bieži izmantosim visas trīs sēdekļu rindas, bet arī bagāžniekā būtu vēlams ko ielikt. Visdrīzāk izskatām jaunas automašīnas iegādi operatīvajā līzingā, taču ne pārāk dārgu. Vēlams, lai auto maksātu mazāk par 30 000 eiro.

    Atbilde

    Šādā cenu amplitūdā iespējams iegādāties ne mazums jaunu auto, katram no tiem lepojoties ar savām stiprajām pusēm. Kārtojot pēc cenas, aptuveni no 20 000 eiro pieejami Renault Grand Scenic, Peugeot 5008, Škoda Kodiaq un Citroën Grand C4 Picasso.

    No aptuveni 26 000 eiro pieejami Renault Espace un VW Tiguan Allspace, bet līdz ar 30 000 eiro slieksni var iegādāties Ford S-Max un Galaxy modeļus.

    Mēs ieteiktu dīlercentros iesēsties katrā no tiem, lai savām acīm varētu salīdzināt katra auto kvalitāti, ietilpību, ērtumu u. c. jums svarīgus faktorus. Tajā pašā laikā nevajadzētu aizmirst par izmēros lielākiem auto, piemēram, Citroën Spacetourer, Peugeot Traveller, Renault Traffic, Ford Tourneo Custom un Toyota Proace Verso. Ikdienā šie auto ir viegli lietojami, tie iekļaujas noteiktajā budžetā, taču praktiskajā ziņā pārtrumpo standarta minivenus un krosoverus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē