• Iespaidīga avārija lidostas Rīga stāvvietā — sadauzīti vairāki jauni auto (FOTO)

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Auto Bild
    Nopietna avārija notikusi Rīgas starptautiskās lidostas P3 ilgtermiņa stāvvietā. Steiga, neuzmanība vai agresīva rīcība – šādai avārijai avārijai var būt vairāki izskaidrojumi, taču skaidrs ir viens – bojājumu apmērs ir ievērojams.

    Pavisam neparasts incidents noticis Rīgas starptautiskās lidostas stāvvietā. Kamēr nelieli skrāpējumi un mikro sadursmes pārpildītās stāvvietās nav nekāds retums, šeit bijis cits scenārijs. Kā redzams fotogrāfijās, teju pārpildītajā stāvvietā notikusi nopietna vairāku auto sadursme.

    Visticamāk, ka Toyota Land Cruiser apvidus auto ticis uzstumts uz aizmugurē stāvoša Suzuki Vitara automobiļa, vienlaikus atduroties pret Hyundai i30 hečbeku. Šajā situācijā ļoti paveicies ir blakus stāvošā Škoda Superb Combi īpašniekam -  šis spēkrats atrodas tikai dažus centimetrus no Land Cruiser. Starp citu, arī šis auto ir tikai dažus gadus vecs.

    Katram no incidentā cietušajiem auto aiz vējstikla slotiņas atstāts paziņojums, kurā norādīta informācija par vainīgo transportlīdzekli, marku, modeli, valsts numura zīmi, apdrošinātāju, polises numuru, protokola numuru un tālruni, ja kādam no auto īpašniekiem radīsies papildus jautājumi.

    Mēs esam pārliecināti, ka jautājumu šeit ir vairāk nekā atbilžu.

    Pēc paziņojumā redzamās informācijas var secināt, ka sadursmes izraisītājs ir kāds Kia vadītājs, kurš, iespējams, lielā ātrumā taranējis malā novietotos auto. Pats sadursmes vaininieks gan uz vietas vairs nebija redzams.

    Zīmīgi, ka avārijā iesaistītie auto ir tikai dažus gadus veci. Šīs paaudzes Suzuki Vitara ražošana tika uzsākta 2014. gadā, Toyota Land Cruiser 150 ticis ražots laika posmā no 2013. līdz 2017. gadam, bet trešās paaudzes Hyundai i30 ražo no 2016. gada.

    Ja i30 hečbeka atjaunošanā visdrīzāk pietiks ar krāsošanu, tad Vitara bez skārdnieka darbiem neiztiks. Spriežot pēc bojājumu apmēriem, apdrošinātāji, iespējams, varētu lemt par Land Cruiser auto norakstīšanu. Ņemot vērā to, ka auto ir salīdzinoši jauns un tam bojāts ir gan pasažiera puses sāns, gan aizmugure, auto remonts varētu nebūt rentabls.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē