• Gribēja tēlot policiju: likumsargi pieķer Audi, kuram uzstādītas bākugunis

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policijas foto
    Neizdevies joks vai ļaunprātīgs nolūks – policijai izdevies noķert likumpārkāpēju, kurš savā auto uzstādījis dekoratīvās bākugunis. Šāda modifikācija beidzās ar administratīvā pārkāpuma protokolu.

    Vakar, 24.marta pēcpusdienā, Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, patrulējot ar netrafarēto policijas automašīnu, Talsu novadā pamanīja kādu “Audi” markas automašīnu, kuras vējstiklā bija ievietota ierīce, kas līdzinājās policijas operatīvā transportlīdzekļa bākugunīm.

    Apturot transportlīdzekli, likumsargi konstatēja, ka “Audi” vadītājs, 1991.gadā dzimušais vīrietis, tiešām bija izdaiļojis savu transportlīdzekli ar speciālo zilo un sarkano gaismas signālu, kas atgādināja bākugunis un, kas, saskaņā ar noteikumiem, ir atļautas tikai operatīvajiem transportlīdzekļiem.

    Kā skaidroja pats pārkāpējs, tad ierīcei, kura ir uzstādīta vējstiklā, ir tikai dekoratīvs nolūks un tā netiekot izmantota.

    Tomēr jānorāda gan, ka braukt ar transportlīdzekli, kas ir aprīkots ar ierīcēm, kas atbilstoši normatīvajos aktos par transportlīdzekļu reģistrāciju noteiktajām prasībām ir paredzēti operatīvajiem transportlīdzekļiem un var maldināt pārējos ceļu satiksmes dalībniekus, ir kategoriski aizliegts!

    Par šādu pārkāpumu paredzēts naudas sods transportlīdzekļa vadītājam no 140 līdz 430 eiro, konfiscējot attiecīgās ierīces.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē