• FOTO: Svinīgi iemūrēta jaunā Škoda dīlercentra laika kapsula

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    26. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Apliecinot ŠKODA dīleru tīkla attīstības nākošo posmu, trešdien, 24. aprīlī, Rīgā, Biķernieku ielā 125 svinīgi tika iemūrēts topošā ŠKODA autocentra, kas ir investīciju grupas “Tallinna Kaubamaja Grupp” AS jaunā pilna servisa autocentra VERTE AUTO pamatakmens un laika kapsula. Jaunā ŠKODA dīlera – auto tirdzniecības un servisa centra atklāšana paredzēta jau šī gada oktobrī.

    “Šodien, laikā kad tiek iemūrēta jaunā Škoda dīlera laika kapsula, papildus varam apliecināt par Škoda zīmola ambiciozajiem mērķiem kļūt ne tikai par vienu no vadošajiem auto zīmoliem Latvijā, bet arī par pieejamākajiem gan produktu, gan arī pakalpojumu ziņā. VERTE AUTO būs otrais pilna sevisa Škoda dīleris Rīgā, pēc tam kad Auto 100 sadarbībā ar Škoda a.s. 2017.gada oktobrī uzsāka zīmola restrukturizāciju Latvijā.

    Tam sekoja pilnīgi jaunu dīleru tīkla izveide kā arī, visa Škodamodeļu produktu portfeļa pārpozicionēšana, piedāvājot klientiem saprotamu un mūsdienu ekspektācijām atbilstošu standarta aprīkojumu un papildus atraktīvu speciālo pakotņu klāstu katram Škoda modelim. Šie soļi sevi ir apliecinājuši un jau 2018.gada laikā Škoda zīmols sevi nostiprināja pārdotāko auto zīmolu TOP3 arī pie jaunizveidotā sākotnējā dīleru tīkla.

    Esam ļoti priecīgi, kad šodien varam būt daļa no šī svarīgā notikuma un jau drīzumā piedāvāt Škoda klientiem papildus pieejamību Rīgā. Šīs laika kapsulas iemūrēšanas laiks simboliski sakrīt ar laiku, kad pavisam nesen Rīgas Auto izstādē savu Baltijas debiju piedzīvoja jaunais zīmola kompaktklases modelis Škoda Scala un dīlera atklāšanas laikā paredzēta mazās klases pilsētas krossovera Škoda Kamiq ienākšana Latvijas tirgū. Šī gada otrajā pusē modeļa modernizēšanu (facelift) piedzīvos zīmola flagmanis Škoda Superb, kas būs pieejams arī ar Plug-In Hybrid tehnoloģiju.

    Jau nākamā gada pašā sākumā tirgū sagaidām jauno Škoda Octavia un drīz pēc tam zīmola jaunos elektro automobiļus, jau šodien apliecinot Škoda gatavību auto nozares izaicinājumiem.

    Šie jaunumi vien apliecina par papildspēku nepieciešamību un mums ir ļoti liels gods, kad Škoda dīleru saimei pievienojas nozarē pieredzes bagāts un spēcīgs partneris Tallinna Kaubamaja Grupp AS personā investējot VERTE AUTO dīlercentrā,” uzsver Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs Māris Jansons.

     “Topošais autocentrs pilnībā iemiesos Čehu autoražotāja Škoda Auto a.s. jauno identitāti, kvalitātes un izcilības standartus. Ar jauna pilna servisa autocentra atklāšanu mēs turpināsim vairot Škoda pamatvērtības: cilvēcisks pieskāriens, gudri risinājumi, kas vienkāršo ikdienas dzīvi un pozitīvi pārsteigumi. VERTE AUTO mūsdienīgajā Škoda autosalonā klientiem būs pieejami zīmola aktuālākie automobiļu modeļi un augstākajiem standartiem atbilstoša servisa zona nodrošinās jauno auto sagatavošanu, garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta iespējas. Šajā kompleksā ir plānots arī attīstīt modernu virsbūvju un krāsošanas cehu," stāsta Verte Auto valdes loceklis Tonu Piirmaa.

     “Mums ir prieks kļūt par daļu no Škoda saimes un sekmēt uzstādīto mērķu sasniegšanu: Škoda pārliecinoši nostiprināsies Latvijas vadošo auto zīmolu sarakstā. Varu ar pārliecību teikt, ka Škoda jau šobrīd ir viens no straujāk augošajiem auto zīmoliem Eiropā un Pasaulē. Pateicoties zīmola ilgtermiņa stratēģijas plānošanai, ieguldītajai enerģijai un resursiem, Škoda zīmola izaugsmes tempa plānotā paātrināšanās tuvākajos gados ir likumsakarīgs Škoda komandas darba rezultāts. Topošais VERTE AUTO autocentrs tiek būvēts ar skatu nākotnē, līdz ar to būsim gatavi piegādāt un apkalpot arī nākotnē gaidāmos jaunos Škoda modeļus, tai skaitā elektro automobiļus.

    VERTE AUTO darbinieku komanda piedāvās klientiem vienkāršus un saprotamus risinājumus, kuri apmierinās ikviena Škoda lietotāja vajadzības un vēlmes visā auto lietošanas periodā, tādējādi vairojot laimīgu un apmierinātu Škodazīmola cienītāju loku. Plašās, gaišās telpas un uz klientu labsajūtu orientēts iekārtojums ļaus klientiem justies komfortabli un ērti jaunajā pilna servisa Škoda autosalonā Mežciemā,” atklāj VERTE AUTO tirdzniecības vadītājs Jānis Cunskis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē