• FOTO: Svinīgi atklāj Škoda dīlercentru VERTE AUTO un jauno Superb iV hibrīdu

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    24. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pagājušajā ceturtdienā, 20. februārī, Rīgā, Biķernieku ielā 125, ar svinīgu pasākumu tika atklāts jaunākais un modernākais Škoda dīlera centrs – VERTE AUTO. Šis ir Latvijā un Baltijā, kā arī Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais Škoda dīlera centrs. Atklāšanas pasākuma laikā Škoda uzsāka jaunākā uzlādes hibrīda modeļa Superb iV tirdzniecību. Šis ir pirmais Škoda automobilis ar hibrīdiekārtu, kura kombinācijā ar benzīna iekšdedzes dzinēju darbojas no tīkla lādējams elektromotors.

    VERTE AUTO celtniecība tika uzsākta 2019. gada sākumā, un savas durvis apmeklētājiem vēra pagājušā gada novembrī. Kopējā autosalona platība ir 650 m2, kur tiek eksponēti jaunākie Škoda zīmola automobiļu modeļi. Škoda klientiem ir pieejams augstākajiem Škoda standartiem atbilstoši iekārtots serviss 900 m2 platībā, kur tiek nodrošinātas garantijas un pēcgarantijas apkopes, remonta darbi un pakalpojumi.

    Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs, norāda: “Līdz ar VERTE AUTO svinīgo atklāšanu, mēs vēl spēcīgāk nostiprinām savas pozīcijas auto nozarē, saviem klientiem nodrošinot iespēju piedāvāt mūsdienu tehnoloģijām atbilstošas Škoda zīmola automašīnas un labāko braukšanas pieredzi. Esam gandarīti uzsākt Škoda Superb iV tirdzniecību, kas ir viens no mūsu nākamajiem soļiem līderpozīciju nostiprināšanā un jaunas ēras sākums – šis modelis mūsu klientiem piedāvās daudz jaunu iespēju un ieguvumus.”

    Pasākuma laikā ikvienam apmeklētājam bija unikāla iespēja apskatīt arī jaunākās paaudzes Škoda Octavia Combi modeli, kurš tika prezentēts pērn 11. novembrī Prāgā – šis datums zīmīgi sakrīt ar VERTE AUTO pirmo reālo darbības uzsākšanu Rīgā. Pasākuma laikā salonā publiskai apskatei tika izvietota pirmās paaudzes Škoda Octavia, tādējādi ikvienam bija iespēja pārliecināties arī par tehnoloģiju progresu pēdējos gados. Octavia ir Škoda nozīmīgākais modelis, kas 60 gadu laikā ir nonācis pie 7 miljoniem klientu visā pasaulē.

    Pagājušajā nedēļā Škoda nāca klajā ar sava jaunā – pirmā e-krosovera modeļa nosaukumu ENYAQ –, kurš iepriekš zināms ar koncepta nosaukumu VISION iV. Škoda ENYAQ pasaules prezentācija gaidāma šī gada pavasarī un pirmās piegādes klientiem Eiropā gaidāmas gada nogalē.

    Škoda Superb iV tehniskā informācija

    Škoda Superb iV ir pirmais no elektrotīkla lādējamais hibrīda automobilis un Škoda zīmolam pirmais solis e-mobilitātē. Hibrīda piedziņa apvieno elektrodzinēja un tradicionālā iekšdedzes dzinēja priekšrocības, nodrošinot braucienu tikai ar elektrodzinēju e-mode režīmā līdz 62km, kas ir lieliski piemērots pilsētā. Vienlaikus Superb iV nodrošina plašu diapazonu tālāku attālumu vieglai pārvarēšanai.

    Zem Superb iV motora pārsega ir 1.4 TSI dzinējs, kuru atbalsta elektrodzinējs, nodrošinot 160 kW lielu maksimālo sistēmas jaudu un 400 Nm lielu griezes momentu. Šī spēka piedziņa tiek nodrošināta ar automātisku 6 pārnesumu pārnesumkārbu (DSG) ar trim sajūgiem.

    Superb iV ir akumulators, kura kopējā jauda ir 13 kWh un to var uzlādēt divējādi – kombinētajā režīmā vai pievienojot elektrotīklam. Izmantojot standarta elektrotīkla kontaktligzdu, pilnīgi tukša akumulatora uzlādei ir nepieciešamas 6 stundas, savukārt, izmantojot sienas uzlādes (wall box) iekārtu, nepieciešamas 3 stundas un 30 minūtes.

    Superb iV ir pieejams Ambition, Elegance, L&K un SportLine aprīkojuma līmeņiem sedana un universāla virsbūvēm. Papildu aprīkojuma plašajā klāstā ietilpst arī Superb tradicionālajam modelim pievienotās inovācijas, piemēram, uzlabotās asistentu palīgsistēmas autovadītājiem un salona modernizējumi.

    Škoda Superb iV Ambition cena Latvijā ir sākot no 31 800 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē