• FOTO: Rīgā darbu uzsāk otrs Škoda dīleris – VERTE AUTO

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Novembra sākumā, Rīgā, Biķernieku ielā 125 darbu uzsāk jauns ŠKODA dīlera centrs VERTE AUTO. Šis ir Latvijā un Baltijā, kā arī Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais ŠKODA dīlera centrs. Tā celtniecība tika uzsākta šī gada sākumā, kopējā autosalona platība ir 650 m2, kur tiks eksponēti jaunākie zīmola automobiļu modeļi. Turpat ir pieejams augstākajiem ŠKODA standartiem atbilstoši iekārtots serviss 900 m2 platībā, kur tiks nodrošināti garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta darbi un pakalpojumi ŠKODA klientiem.

    “Turpinot attīstīt ŠKODA zīmolu un paplašinot dīleru tīklu, tiek atvērts jau ceturtais pilna servisa dīleris Latvijā un otrais tieši Rīgā. Šī dīlera centra atvēršana ir loģisks un ilgtermiņā plānots ŠKODA partneru tīkla attīstības un paplašināšanās posms.

    Pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem Latvijā notika izmaiņas saistītas ar ŠKODA zīmolu –  šī zīmola izplatīšanas funkcijas pārņēma Auto 100 Latvijas filiāle, kas uzsāka ŠKODA partnera tīkla attīstības stratēģijas īstenošanu un ŠKODA modeļu pārpozicionēšanu tirgū. Līdz VERTE AUTO pievienošanās ŠKODA partneru tīklam, ŠKODA Latvijā tika pārstāvēta ar pilnas funkcijas dīleriem Rīgā, Valmierā un Liepājā.

    Šobrīd šim tīklam ir pievienojies vēl viens dīleris Rīgā, paaugstinot klientu apkalpošanas kapacitāti tieši galvaspilsētā –– Rīgas reģionā, kas šobrīd piedzīvo strauju infrastruktūras un ekonomisko attīstību. Tāpat ŠKODA klientiem ir papildu pieejami servisa pakalpojumi Rīgā, Daugavpilī un Liepājā pie ŠKODA servisa partneriem”, norāda Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs.

    Jaunais ŠKODA dīleris VERTE AUTO ir īpašs ar to, ka šobrīd klientiem piedāvā mūsdienīgu, uz rītdienu vērstu klienta pieredzi un piedzīvojumu automobiļu iegādē, pilnībā digitalizējot pārdošanas un produkta izzināšanas iespējas. Tajā pašā laikā, atstājot iespēju auto sajust klātienē –– VERTE AUTO salonā.

    Šis ir ne tikai Latvijā, bet visā Austrumeiropas reģionā pirmais pilnas funkcijas digitālās pārdošanas pilota dīleris, kas padara klientam automašīnas iegādes procesu nepiespiestāku un mazāk formālu, kā tas ierasts līdz šim.

    “Ar jaunā autocentra VERTE AUTO darbības uzsākšanu, mēs turpinām attīstīt ŠKODA zīmola attīstību un izmaiņas –– cilvēcisks pieskāriens (human touch), atjautīgi risinājumi, kas vienkāršo ikdienas dzīvi (simplifying) un pārsteiguma momenti (surprising) ir ŠKODA pamatvērtības, uz kurām bāzējam savas aktivitātes tirgū. Šis modernais un digitālais auto salons ļaus mūsu klientiem iepazīt daudz tuvāk sevis kāroto auto, izmantojot jaunākos tehnoloģiju risinājumus,” turpina Māris Jansons.

    Pie autosalona, klientu ērtībām ir izveidota plaša autostāvvieta, kur varēs novietot līdz pat 50 automašīnām. VERTE AUTO sākumā nodrošinās darbu 30 darbiniekiem un nākotnē darbinieku skaits tiks palielināts. Jau no pirmās dienas, turpat blakus jaunajam auto tirdzniecības salonam,  tiks atklāts arī mazlietotu auto tirdzniecības salons. Kā nākamais solis šajā vietā jau nākošā gada pirmajā pusē ir plānots nodot ekspluatācijā modernu un mūsdienīgu virsbūvju un krāsošanas cehu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē