• FOTO: Toyota iepazīstina ar jauno C-HR krosoveru

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Toyota prezentējusi jauno 2022. gada C-HR krosoveru ar pilnveidotu Style aprīkojumu un novatorisku multimediju sistēmu. Markas izplatītāji jau sākuši pieņemt pasūtījumus, un pirmie automobiļi pie klientiem nonāks nākamā gada pavasarī.

    Toyota tās populārāko aprīkojuma līmeni Style papildinājusi ar jauniem izsmalcinātiem stila elementiem, lai klientiem sniegtu “augstākas klases” izjūtu.

    2022. gada Toyota C-HR ir ieguvis pilnīgi jauno Toyota Smart Connect – Toyota jaunāko multimediju sistēmu, kas jaunā līmenī nodrošina funkcionalitāti, savienojamību un lietošanas ērtumu.

    Jaunajai platformai, kas, izņemot Active līmeni, ietverta visu versiju standarta aprīkojumā, ir lielāka datu apstrādes jauda (CPU), un tā darbojas ātrāk nekā līdzšinējā sistēma. Ar astoņu collu skārienjutīgā HD ekrāna starpniecību tā nodrošina tūlītēju piekļuvi virknei viedo tiešsaistes pakalpojumu, ieskaitot mākoņdatu navigāciju ar vienmēr aktuālu satiksmes informāciju.

    Tas nodrošināts, izmantojot Toyota C-HR jauno datu sakaru moduli (DCM), tāpēc tiešsaistes pakalpojumiem nav nepieciešams savienojums ar tālruni, un nerodas papildu izmaksas par mobilajiem datiem.

    Programmatūras atjauninājumi notiek nemanāmi bezvadu režīmā, un ērtu savienojumu ar viedtālruni nodrošina Apple CarPlay (bezvadu režīmā) un Android Auto (ar vadu). Izvēloties aprīkojuma līmeni Luxury un GR Sport, klienti iegūs vēl pilnīgāku pakotni, kas ietver borta sistēmā integrētu navigācijas sistēmu ar izvērstākām maršruta funkcijām, ieskaitot pilsētu 3D kartes, informāciju par automaģistrāļu ceļa zīmēm un stacionāro fotoradaru atrašanās vietām.

    Automobiļa iegādes cenā iekļauta četru gadu Toyota Smart Connect pakotne, tajā skaitā mākoņdatu navigācija, aktuālā informācija par satiksmi un vietējām stāvvietām, kā arī attālinātie atjauninājumi.

    Jaunais Style aprīkojuma līmenis uzlabojumu priekšplānā

    Jaunais Style aprīkojuma līmenis ir 2022. gada modeļa uzlabojumu priekšplānā.

    To izceļ ekskluzīva divu toņu virsbūves krāsojuma opcija, kas apvieno ametista krāsas korpusu ar kontrastējošu sudraba vai melnas krāsas jumtu, priekšējiem jumta balstiem, aizmugurējo spoileru un jauna dizaina 18 collu riteņu diskiem. Salonā sēdekļu apdarei izmantota jauna kombinācija, kas apvieno audumu ar mīkstu mākslīgo ādu, savukārt interjera detaļas ir pieprasītajā metāliski pelēkajā tonī.

    Jaunais Style līmenis ir pozicionēts aprīkojuma klāsta pašā centrā – starp Active un augstākajiem GR Sport un Luxury, un paredzams, ka ar to izvēlēti automobiļi veidos vairāk nekā pusi no Toyota C-HR pārdošanas apjoma Eiropā. Pasūtījumu pieņemšana jau ir sākusies, un pirmie automobiļi pie klientiem nonāks nākamā gada pavasarī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē