• Būs karsta vasara — Latvijā gaidāmi aizraujoši un jauni BMW modeļi

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    21. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: BMW Media (M850i)
    2019.gadā Latvijas tirgū ienāks vairāk kā ducis jaunu BMW modeļu. Kā pirmie šī gada 1.jūlijā tiks prezentēti jaudīgie piedzīvojumu meklētāji “BMW X3 M” un “BMW X4 M”, informē “Inchcape Motors Latvia” BMW pārdošanas nodaļas vadītāja Kristīne Nesaule.

    Vasaras vidū BMW cienītājus iepriecinās arī 3.sērijas PHEV (Plug-in Hybrid) modelis. Savukārt rudens sezonā Latvijā ienāks 8.sērijas “Gran Coupe” un “M8 Coupe”, 1. sērija un 3.sērijas “Touring” un tā hibrīda versija. Tāpat uz gada beigām tirgū sagaidāmi arī jaunais “BMW X6” un “BMW X5 PHEV”.

    Savukārt jau jūlija sākumā Latvijas tirgū nonāks “BMW X3 M Competition” versija, kuru raksturo izcils sniegums. Šis auto apvieno “BMW X3” piedzīvojumu garu ar “BMW M” jaudu un veiktspēju. Arī otrs gaidītais jaunais modelis “BMW X4 M Competition” apvieno izteiksmīgu temperamentu ar sportisku garu.

    Abi modeļi ir īpaši ar to, ka ir aprīkoti ar diviem turbokompresoriem, augsta spiediena iesmidzināšanu un “M TwinPower” dzinēju. Tas ir spēcīgākais sešu cilindru agregāts, kāds līdz šim ražots BMW M klases automašīnām.

    Šis trīs litru turbodzinējs attīsta  375 kW (510 ZS) un 600 Nm lielu griezes momentu, kas paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h ļauj veikt 4,1 sekundē.

    Jaunais augstas veiktspējas dzinējs caur astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu ir sajūgts ar “M xDrive” pilnpiedziņas sistēmu, kas debitēja BMW M5 modelī. “M xDrive” atkarībā no izvēlētā režīma ļauj nodot vairāk jaudas aizmugurējais asij, kur to savukārt aktīvais M diferenciālis un Jaudas kontrole sadala starp abiem riteņiem, tā nodrošinot optimālu vilci, kustību un virziena stabilitāti. Īpašā M šasijas tehnoloģija nodrošina stabilāku gaitu, kas pielāgota dzinēja jaudai.

    Auto virsbūvi raksturo sportiskas proporcijas, jauda un ātrums. Dizaina elementi optimizē dzesēšanas gaisa padevi, kā arī aerodinamiku. Automobiļu salonā ir elektriski regulējami sporta sēdekļi, ādas apdare un M pārnesuma pārslēgšanas svira, kas rada sportisku un greznu gaisotni. “BMW X4 M Competition” raksturo pagarināts dzinēja pārsegs, lēzena jumta līnija un sportiskas spoilera, riteņu arkas un viduslīnijas proporcijas.

    Spēkrati standartā ir aprīkoti ar LED lukturiem, augstas kvalitātes “Hi-Fi” skaļruņu sistēmu un “ConnectedDrive” navigācijas paketi. Kā arī ir pieejams plašs papildiespēju klāsts, kas ietver modernu vadītāja atbalsta sistēmu un digitālos pakalpojumus, ieskaitot “BMW ConnectedDrive”.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē